Sahistii botosaneni au triumfat din nou!

Sahistii botosaneni au triumfat din nou!
In perioada 28-30 ianuarie 2011, sahistii de la Palatul Copiilor Botosani au participat  la "Programul interjudetean extrascolar de weekend CUPA UNIRII, actiune organizata de Ministerul Educatiei Cercetarii, Tineretului si Sportului, Inspectoratul Scolar al Judetului Suceava, Casa Corpului Didactic Suceava, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Seceava, Clubul Copiilor si Elevilor Campulung Moldovenesc, Asociatia Sportiva "Raraul" Campulung Moldovenesc.

Au participat la evenimentul sportiv peste 50 sahisti, fiind invitati copii si elevi de la Palatul Copiilor Vaslui, Scoala cu clasele I-VIII nr.9 "Vasile Alecsandri" Vaslui, C.S.Sergentul Vaslui, C.S. "Magnificii" Vaslui, Clubul Copiilor Vatra-Dornei, Clubul Copiilor Campulung Moldovenesc si Palatul Copiilor Botosani.

Rezultate obtinute de sahistii botosaneni:

Categoria 8 ani:

-Bresug Ariana Bianca, Locul II la fete si Premiul de Excelenta pentru cel mai mic paricipant la concurs (are 5 ani);

Categoria 10 ani:

-Locul I: Bresug Alexandru Andrei,
-Locul II: Trisca-Vicol Cezar,
-Mentiune: Macovei Alexandru;

Categoria 12 ani:

-Locul I: Dumitras Teodora Iarina,
-Locul II: Tampau Cristian;

Categoria 14 ani:

-Locul I: Stoian Romario-Gabriel,
-Locul II: Pricope Tidor Vlad

Categoria 16 ani:

-Locul I: Melinte Razvan,
-Locul II: Cosman Marian (au fost la egalitate de puncte-7, departajarea s-a facut pe varste-locul I a fost obtinut de sahistul cel mai tanar).

Locul I pe echipe si CUPA UNIRII a fost obtinuta de Palatul Copiilor Botosani.

"In paralel cu competitia sahistica, pe muntele Rarau, in apropierea cabanei "Schiorul", s-a desfasurat un cocurs de sanius la care au participat si copiii botosaneni. Pentru curajul de care a dat dovada pe partie, Bresug Ariana Bianca, de numai 5 anisori, a fost premiata. Castigatorii au primit din partea organizatorilor cupe, medalii diplome si tricouri inscriptionate cu sigla concursului", a precizat prof. Silvia Diaconu, coordonatorul echipei de sah de la Palatul Copiilor Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Arestată în Rusia pentru spionaj în favoarea României!

Marţi, 19 Iunie 2018
794

Carina Țurcan, membră a Consiliului de Administraţie al companiei Inter Rao, a fost arestată fiind acuzată de spionaj în favoarea statului român au afirmat surse apropiate anchetei pe...

Sfârșit cumplit pentru o botoșăneancă: Și-a tăiat venele și apoi s-a spânzurat într-o pensiune!

Marţi, 19 Iunie 2018
4829

Sâmbătă, 16 iunie, în jurul prânzului,  într-o pensiune din zona Ursuleți, aproape de Piatra-Neamț, a fost găsită decedată o persoană de sex feminin.În u...

Guvernul anunță că dă 500 de euro pe lună pentru fiecare asistat social angajat: Nu-i mai sprijinim pe cei care pot munci, dar nu vor!

Marţi, 19 Iunie 2018
539

Lia Olguta Vasilescu a anuntat marti ca Guvernul PSD-ALDE schimba strategia si nu-i mai sustine pe cei care au putere de munca dar prefera sa stea pe ajutoare sociale si somaj. In schimb, ii va recomp...