S-au scos la vanzare biletele pentru meciul FC Botosani - Gaz Metan: "Nu cred ca ar trebui sa se intample acest lucru"
SPORT

FC Botosani joaca duminica la amiaza impotriva celor de la Gaz Metan Medias, echipa care a ratat accederea in Play-Off-ul Ligii 1 in ultima etapa.

S-au scos la vanzare biletele pentru meciul FC Botosani - Gaz Metan: "Nu cred ca ar trebui sa se intample acest lucru"

Meciul va incepe de la ora 13:30, din cauza partidelor de handbal din Final Four, transmise de Digisport. Conducerea clubului botosanean a scos la vanzare biletele, iar pretul unul bilet este de 25 de lei.

Unii fani spun ca biletele sunt scumpe pentru un meci cu Gaz Metan Medias, in timp ce altii se tem ca suporterii sa nu-si verse furia pe jucatori, in timpul meciului. Antrenorul Leo Grozavu spune ca nu ar trebuie sa se intample asa ceva, pentru ca jucatorii nu au treaba cu politica aleasa de conducere.

"Nu cred ca ar trebui sa se intample acest lucru, pentru ca jucatorii nu au treaba cu politica clubului. Ei trebuie sa intre pe teren, sa-si faca meseria, sa joace. Suporterii la randul lor trebuie sa incurajeze echipa, iar multumirile le pot adresa la final sau in alte conditii, nu in timpul jocului, pentru ca altfel va avea toata lumea de pierdut. Cred ca fiecare joc in Liga 1 la Botosani trebuie sa fie o bucurie, un eveniment pentru totii oamenii.", a spus Leo Grozavu.

Tot in aceasta etapa, CSM Poli Iasi joaca pe teren propriu cu Pandurii Targu Jiu, iar biletele au urmatoarele preturi:

*PELUZE 5 LEI

*TRIBUNA A-B 10 LEI

*TRIBUNA 0A-0B-20 LEI

*TRIBUNA 0-40 LEI

 

Spune-ne opinia ta