S-au epuizat biletele la tribune pentru meciul cu Steaua! Se mai gasesc la peluze! FOTO

S-au epuizat biletele la tribune pentru meciul cu Steaua! Se mai gasesc la peluze! FOTO

   Ionut Tabultoc

Încă de la ora 8:00 suporterii botoșăneni au luat cu asalt casele de bilete, care s-au deschis la ora 9:00. Puțin peste 400 de bilete la tribune au mai rămas pentru a fi puse în vânzare astăzi, iar în jurul amiezii ele erau deja epuizate.     

Cei care nu au prins un bilet la tribună își mai pot achiziționa bilete de la peluză, însă cei de la FC Botoșani spun că cel mai probabil până diseară se vor vinde toate biletele.    

FC Botoșani a scos la vânzare 5.000 de bilete pentru meciul cu Steaua București. 70 de lei pentru un bilet la tribună și 40 de lei pentru unul la peluză au plătit botosanenii.   

Citeste si: Valeriu Iftime: "Toti vor fi mai atenti cand vor juca cu noi"

Citeste si: Vezi ce au declarat Croitoru si Hadnagy inaintea meciului cu Viitorul Constanta: "Vrem sa jucam cu Steaua de pr primul loc"



Citeste si: VIDEO Imagini șocante! Ultrașii lui Metalist și ai lui Dinamo Kiev au declanșat iadul pe străzile din Kharkov!      

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

USR Botoșani: Primari cu apucături de mafiot

astăzi, 08:42
88

Apropierea alegerilor de pe 9 iunie și intrarea în campania electorală scoate ce-i mai rău din anumiți primari și acoliți ai acestora. Membrii Alianței Dreapta Unită se confruntă cu sit...

Fals polițist descoperit de DIICOT, ce ”arsenal” au găsit polițiștii în mașina unui botoșănean!

astăzi, 08:21
181

În luna ianuarie 2024, martorul denunțător G.G., care are calitatea de inculpat într-un dosar al DIICOT Iași, în care este acuzat de trafic de persoane și proxenetism, și se afl...

Anchetă la Săveni, după incendiul de la fosta moară de cereale: Focul ar fi fost pus intenționat! (Video)

astăzi, 08:02
181

Potrivit repreznetanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani, incendiul de la Săveni a fost stins după aproximativ opt ore.Cauza probabilă ar fi acțiunea intenționată, ...