S-au batut singuri. Ce nu se stie din timpul meciului: "Nu mai trage de timp ca-ti dau gol in minutul 90" - GALERIE FOTO
SPORT

FC Botosani a invins cu scorul de 2-1 pe Pandurii Targu Jiu, in ultima etapa a Ligii 1, iar la finalul acestui joc oaspetii au retrogradat in liga secunda.

S-au batut singuri. Ce nu se stie din timpul meciului: "Nu mai trage de timp ca-ti dau gol in minutul 90" - GALERIE FOTO

Antrenorul celor de la Pandurii, Flavius Stoican, a spus la finalul partidei ca botosanenii au jucat cu ambitie si cu daruire, facand referire la meciul cu Chiajna, pierdut de FC Botosani cu scorul de 2-1. Insa, tehnicianul oaspetilor a uitat ca Pandurii Targu Jiu s-a invins singura la Botosani. 

Nu poti emite pretentii de mentinere in Liga 1 cand singurul sut pe spatiul portii adverse vine in minutul 91, atunci cand echipa ta era condusa. In plus, gorjenii au tras de timp tot meciul, fiind informati mereu de pe banca de rezerva, despre rezultatul din meciul Gaz Metan Medias - Timisoara. La 2-2 la Medias, cu 0-0 sau 1-1 la Botosani, Pandurii mergea la baraj.

Stiri.Botosani.ro va prezinta cateva detalii nestiute din timpul meciului cu Pandurii. In minutul 81, atunci cand Timisoara a egalat la Medias, portarul de rezerva a celor de la Pandurii, Razvan Stanca, a mers in spatele portii aparate de Popescu si i-a cerut portarului sa o lase mai moale si sa traga de timp. In scurt timp acesta s-a dezlegat la sireturi, si-a dat jos manusile si i-a facut semn lui Istvan Kovac ca este dezlegat. 

In acel moment, mijlocasul botosanenilor, Catalin Golofca, i-a spus portarului sa nu mai traga da timp ca-i da gol. "Nu mai trage de timp ca-ti dau gol in minutul 90". Nu a fost chiar minutul 90, dar a fost minutul 88, atunci cand Golofca a deschis scorul. Pentru ca au tras prea mult de timp, cu presupuse accidentari, centralul Istvan Kovacs a aratat 6 minute de prelungiri.

Poate daca oaspetii nu trageau asa mult de timp arbitrul ar fi aratat doar trei minute de prelungiri, iar Pandurii era la aceasta ora la baraj. Nu a fost asa. In minutul 94, Lorand Fulop a marcat din interiorul careului, iar Pandurii a ajuns in liga secunda.






















































 

 

Spune-ne opinia ta