S-a DECIS! Steaua Bucuresti are antrenor si a semnat astazi!

S-a DECIS! Steaua Bucuresti are antrenor si a semnat astazi!
S-a înţeles cu Gigi Becali să conducă echipa în sezonul viitor, urmînd să înceapă antrenamentele pe 15 iunie.

Dumitru Uzunea, antrenorul naţionalei U-15, va fi secund, Ştefan Preda, fostul goalkeeper al lui Dinamo, va fi antrenor cu portarii şi Ciprian Prună va fi preparatorul fizic, iar antrenor principal va fi Costel Galca. Tehnicianul a avut azi o întîlnire la Penitenciarul Poarta Albă cu Gigi Becali şi va conduce echipa în următorii 2 ani.

Constantin Gâlcă, 42 de ani, e fost jucător al Stelei şi al "naţionalei", cu care a participat la 4 turnee de CM şi CE. E şcolit în Spania, unde a şi jucat timp de un deceniu.Toţi din FRF vorbesc la superlativ despre ce face la "naţionala" Under 17, iar Mircea Sandu şi Dumitru Dumitriu au spus: "E cea mai bună variantă pentru Steaua".

Cea mai bună performanţă din cariera sa de antrenor este calificarea la Turul de Elită al Euro U-17 2014 în Scoţia. România nu a reuşit însă calificarea la turneul final din Malta. Gâlcă îl cunoaşte foarte bine pe unul dintre stelişti, tînărul Robert Vîlceanu pe care l-a pregătit la naţionala U-17.

500 de meciuri, exclusiv de campionat, a bifat Gâlcă în cariera de jucător la seniori, care s-a întins pe o perioadă de 18 ani, 1988-2006

"Antrenez aşa cum am învăţat în Spania. Dintotdeauna am fost un fan al Barcelonei şi al stilului de joc pe care îl promovează echipa catalană" (Costel Gâlcă, antrenor "naţionala" U17)

"Vreau să vin cu staff-ul meu şi să fiu implicat în alegerea jucătorilor achiziţionaţi şi construirea echipei" (Costel Gâlcă, antrenor "naţionala" U17)

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoşănean condamnat după ce a înjunghiat un client într-un bar

astăzi, 09:09
91

Astfel, acuzat de tentativă de omor acesta a primit o pedeapsă de 10 ani şi 10 luni de închisoare, fiind în arest preventiv din vara anului trecut când a comis fapta. Judecătorii...

Jandarmi premiaţi la bilanţ pentru merite deosebite

astăzi, 08:45
126

 În cadrul prezentării bilanţurilor s-au acordat diplome speciale jandarmilor pentru merite deosebite. Astfel, distincţia de jandarmul de onoare al judeţului Botoşani a primit-o plt maj Ioa...

Ministerul Educației întreabă - elevii, părintii și dascălii răspund. VEZI chestionarul la care se așteaptă răspuns până pe 24 ianuarie!

astăzi, 07:33
253

Ministerul Educatiei Nationale (MEN) organizeaza, pana in 24 ianuarie, o consultare publica, prin intermediul unui chestionar online, privind structura anului scolar 2018-2019, anunta News.ro. Demersu...