S-a decis soarta lui Leo Grozavu la FC Botosani! Iftime: "Situatia echipei nu ne da liniste"
SPORT

S-a decis soarta lui Leo Grozavu la FC Botosani! Iftime: "Situatia echipei nu ne da liniste"
Conducerea clubului FC Botosani s-a intalnit marti cu antrenorul Leo Grozavu, pentru a discuta despre rezultatele dezastruoase din acest start de sezon, iar la finalul intalnirii s-a decis soarta tehnicianului.

Chiar daca l-au amenintat cu demiterea daca echipa va pierde la Cluj, conducatorii de la FC Botosani l-au confirmat in functie pe Leo Grozavu.

"Nu a fost o dezbatere cu "DA" sau "NU", ci a fost o analiza a situatiei actuale, care este foarte ingrijoratoare, asa cum simt toti cei care iubesc si respecta FC Botosani. Ca atare solutia pe termen lung este Leo Grozavu, avand in vedere ca toata constructia echipei noastre porneste de la unele principii si de la jucatorii adusi de el. Lucrurile par in regula la socoteli, insa situatia echipei nu ne da liniste. Nu pot exista modificari. Vrem sa continuam cu Leo Grozavu pentru ca existe unele lucruri pe care nu am reusit sa le punem la punct, din cauza timpului foarte scurt pe care l-am avut vara asta. Faptul ca am jucat in Europa League ne-a facut sa ne grabim cu transferurile. Pana la urma se pare ca am gresit la unele transferuri, dar vom continua cu Leo. Trebuie sa dam drumul la doi-trei jucatori, noi sau mai vechi", a spus finantatorul Valeriu Iftime.

Acesta a adaugat ca nu exista o clauza de reziliere a contractului si ca Leo Grozavu ramane doar pentru ca are in continuare incredere in el.

"Nu are nicio clauza de reziliere si poate pleca de la FC Botosani fara niciun cost suplimentar al nostru oricand ii spun eu sa plece. E o chestie reala si nu e genul lui sa puna astfel de clauze. Nu semnam eu in primul rand asa ceva. Nu ma pot lega la cap cu un antrenor. M-am consultat si cu actionarii mei. M-am ocupat de fotbal zilele astea cum nu am facut-o niciodata", a mai precizat Iftime.

 

Spune-ne opinia ta