S-a confirmat! Razvan Tincu revine la FC Botosani! FOTO, VIDEO
SPORT

Informatia anuntata de Stiri.Botosani.ro cu privire la revenirea fostului capitan Razvan Tincu la FC Botosani a fost confirmata, luni, de presedintele clubului, Cornel Sfaiter.

S-a confirmat! Razvan Tincu revine la FC Botosani! FOTO, VIDEO

Dupa ce l-au imprumutat pe Florin Plamada la CSMS Iasi, oficialii botosaneni au optat pentru transferul lui Razvan Tincu, care s-a despartit recent de Concordia Chiajna. Tincu are 29 de ani si a mai evoluat la FC Botosani in perioada 2008-2011, dar si in perioada 2013-2015, atunci cand a si plecat la Concodia Chiajna.

In momentul plecarii la Concordia, Tincu valora 850.000 de euro, conform site-ului transfermarkt.de, iar acum valoareaza 300.000 de euro. Razvan Tincu are 138 de meciuri jucate in Liga 1, reusind sa marcheze doua goluri, fiind unul dintre jucatorii experimentati din actualul lot a lui Leo Grozavu. Pe langa Chiajna si Botosani, Tincu a mai evoluat la CSMS Iasi si Rapid.

"L-am readus pe Tincu, un jucător cu experienţă şi care cunoaşte foarte bine clubul FC Botoşani, ştie grupul", a spus Cornel Sfaiter.

La ultimul meci amical din Turcia, Andrei Miron si Stelian Cucu au evoluat fundasi centrali, iar Burca a intrat in partea secunda.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Ionuț Tăbultoc

Costel Enache: ”Consider că rezultatul este oglinda perfectă a jocului, unul echilibrat”

astăzi, 08:20
262

„Trebuie să rămânem realişti. Consider că rezultatul este oglinda perfectă a jocului, unul echilibrat, în care ambele echipe şi-au creat ocazii. S-a ratat dar jocul a avut ritm...

Vasile Miriuță: ”E greu să joci la Botoşani. Ăsta e adevărul!”

astăzi, 08:14
356

„A fost un meci deschis oricărui rezultat, două echipe bune. Un joc bun de ambele părţi, ocazii mari, e un rezultat echitabil. A arbitrat bine domnul Feşnic, un arbitru bun, tânăr. N...

FC Botosani - Dinamo Bucuresti va fi arbitrat de Horatiu Fesnic

Luni, 23 Octombrie 2017
275

Partida va fi arbitrata la centru de Horatiu Fesnic din Cluj, ajutat de asistentii Valentin Avram si Gero Szabo. Din anul 2014 nu a mai castigat Dinamo pe Municipal, de la acel 2-1 din primul...