Rusescu știe forța lui Dinamo Kiev: "Cel mai puternic adversar din această grupă!"

Rusescu știe forța lui Dinamo Kiev: "Cel mai puternic adversar din această grupă!"
Steaua joacă astăzi la Kiev contra celui mai important adversar din grupa de Europa League, Dinamo, meci în care Raul Rusescu poate fi omul decisiv al campioanei. Atacantul a ieșit accidentat la ultima dispută din campionat, dar e refecut și va fi pe teren contra lui Dinamo.

"Am venit încrezători, am venit să câştigăm. Întâlnim cel mai puternic adversar din această grupă, sperăm să îi putem bate şi probabil că în primăvara europeană vom merge şi noi şi Dinamo Kiev", a spus Rusescu la conferința de presă d emiercuri, din capital Ucrainei, conform digisport.ro.

Jucătorul împrumutat de la Sevilla până la finalul sezonului a vorbit și despre colaborarea din atac cu golgheterul Ligii 1: "Eu mă simt bine, sper că până mâine seară să mă simt foarte bine. Colaborarea mea cu Keşeru este normală, aşa cum trebuie să fie între doi atacanţi. Ne dorim amândoi să înscriem, să facem jocuri bune pentru ca Steaua să câştige".

Antrenorul lui Dinamo Kiev, Rebrov, este încrezător înaintea meciului cu Steaua: "Știm cum să îi învingem!"

Antrenorul echipei Dinamo Kiev, Sergey Rebrov, a declarat că ştie cum să o învingă pe Steaua, joi, în meciul din Europa League. Ambele echipe au câștigat primul meci din faza grupelor UEFA Europa League și se vor duela pe stadionul Olimpic din Kiev, de la ora 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și pe site-ul digisport.ro

"Ne-am pregătit pentru acest meci, am urmărit multe partide ale Stelei şi ştim cum să-i învingem. Suporterii ne vor susţine", a afirmat Rebrov, citat de săptămânalul "Komanda".

"Ne aşteaptă un meci meci împotriva unei echipe româneşti de top. Faptul că domină campionatul României şi a avut un start reuşit în Europa League înseamnă foarte mult. Steaua joacă un fotbal modern", a mai spus Rebrov.

Fostul atacant al lui Dinamo Kiev a rememorat partida jucată în 2006 împotriva Stelei, încheiată cu victoria roș-albaștrilor cu 4-1: "Îmi aduc aminte că am jucat împotriva acestei echipe. În 2006 am pierdut în faţa Stelei la o diferenţă mare la Kiev".   

Steaua va juca azi, la Kiev al doilea meci din Grupa J a UEFA Europa League, meci ce va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, de la ora 20:00.
 
Azi, mai puteti urmari urmatoarele meciuridin EUFA Europa League:

Astra – Salzburg IN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 22:00
Dinamo Moscova – PSV IN DIRECT la Digi Sport 2, de la ora 18:00
Dinamo Minsk – Fiorentina IN DIRECT la Digi Sport 2 de la ora 20:00

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce trebuie să facă șoferii dacă vor să radieze mașina dacă nu o mai folosesc, fără să o ducă la casat!

astăzi, 18:14
86

Procesul de scoatere definitivă a unei mașini din circulație presupune parcurgerea mai multor etape.Proprietarul sau delegatul trebuie să depună o serie de acte doveditoare la mai multe autor...

Atenție la fraudele informatice și la „investițiile” online! Iată cum vă puteți proteja!

astăzi, 17:13
53

În ultima perioadă se constată o creștere a sesizărilor referitoare la săvârșirea  unor infracțiuni de înșelăciune în mediul online care au ca bază folosirea &ic...

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
124

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...