România trece cu 2-0 de Finlanda şi este tot mai aproape de EURO 2016 - VIDEO

România trece cu 2-0 de Finlanda şi este tot mai aproape de EURO 2016 - VIDEO
România a învins cu 2-0 naţionala Finlandei, într-un meci din Grupa F a preliminariilor pentru Campionatul European din 2015.

Partida a început cu premierea lui Răzvan Raţ pentru cele 100 de prezenţe în echipa naţională, el debutînd sub tricolor în 2002, într-un meci dintre Franţa şi România.

Cea mai mare ocazie a primei reprize a venit în minutul 14, cînd Hatemaj a preluat perfect în careu şi a şutat, însă Tătăruşanu, cu un reflex de zile mari, a respins balonul în corner.

Partea a doua a debutat cu accidentarea lui Chipciu, care a şi fost schimbat. Locul mijlocaşului fiind luat de Lucian Sînmărtean, care a reuşit în minutul 54 să execute perfect o lovitură de colţ, balonul ajungînd pe capul lui Bogdan Stancu, care a reuşit să şi înscrie.

3 minute mai tîrziu, pasatorul de la gol a scos cel de-al doilea cartonaş galben al lui Ring, astfel finlandezii au evoluat în 10 oameni. Cu 7 minute înainte de final, acelaşi Lucian Sînmărtean i-a pasat la marginea careului lui Bogdan Stancu, care a reluat perfect cu latul şi l-a învins pe Maenpaa.

"Motanul" a marcat prima "dublă" din carieră pentru echipa naţională şi a ajuns la 8 reuşite

Clasament Grupa F

1. Irlanda de Nord 6-1 9p
2. ROMÂNIA 4-1 7p
3. Finlanda 4-4 4p
4.Ungaria 3-3 4p
5. Grecia 1-4 1p
6. Feroe 1-6 0p

Aseara: 

Grecia - Irlanda de Nord 0-2
Feroe - Ungaria 0-1

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
860

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
271

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
230

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...