România, reprezentantă de o botoșăneancă la Campionatul European de Box

România, reprezentantă de o botoșăneancă la Campionatul European de Box

România va fi reprezentantă de o botoșăneancă la Campionatul European de Box. Sportiva a participat de curând la un turneu internațional de box, unde a reușit să urce pe podium, iar acum se pregătește pentru Campionatul European, care va avea loc la începutul lunii septembrie.

Este vorba de Ecaterina Danileț. Sportiva a început să practice boxul în 2015, la Clubul Sportiv Botoșani, fiind descoperită de Larisa Roșu.

În prezent, este multiplă campioană națională și medaliată cu bronz, în 2018, la Campionatul European, competiție destinată junioarelor.

Din luna iunie, sportiva din Botoșani a fost inclusă în lotul național al României, unde se pregătește cu antrenorii Adrian și Mihaela Lăcătuș.

Ecaterina Danileț a participat recent și la un puternic turneu internațional în Botevgral-Bulgaria unde a obținut medalia de bronz la categoria 60kg. Turneul a avut loc în perioada 2-7 august.

Campionatul European urmează a se desfășura în perioada 02-11 septembrie, la Sofia, iar sportiva de la Botoșani așteaptă competiția cu speranțe foarte mari, mai ales că anul trecut a fost singura sportivă din România care a urcat pe podium la Campionatul European.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Declarații dure ale patronului FC Botoșani: Andronache e „o trompetă”, Becali e „un fraier”

Vineri, 23 August 2019
453

Valeriu Iftime, finanţatorul de la Botoşani, a crezut că folosirea lui Soiledis în centrul apărării, în disputa cu Vitoria Guimaraes e o diversiune. Patronul grupării moldave l-...

Dosar penal pentru un bărbat de 73 de ani din județ. Conducea un ATV, fără permis

Vineri, 23 August 2019
204

Joi, poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Săveni, patrulau în satul Aurel Vlaicu, com. Avrămeni, ocazie cu care au oprit pentru control un ATV condus de un bărbat de 73 de ani, din lo...

A încercat să păcălească polițiștii, cu un permis fals de Republica Moldova

Vineri, 23 August 2019
167

Joi, 22 august a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiul Dorohoi au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din localitatea Dimăcheni.Acesta a prezenta...