România, reprezentantă de o botoșăneancă la Campionatul European de Box

România, reprezentantă de o botoșăneancă la Campionatul European de Box

România va fi reprezentantă de o botoșăneancă la Campionatul European de Box. Sportiva a participat de curând la un turneu internațional de box, unde a reușit să urce pe podium, iar acum se pregătește pentru Campionatul European, care va avea loc la începutul lunii septembrie.

Este vorba de Ecaterina Danileț. Sportiva a început să practice boxul în 2015, la Clubul Sportiv Botoșani, fiind descoperită de Larisa Roșu.

În prezent, este multiplă campioană națională și medaliată cu bronz, în 2018, la Campionatul European, competiție destinată junioarelor.

Din luna iunie, sportiva din Botoșani a fost inclusă în lotul național al României, unde se pregătește cu antrenorii Adrian și Mihaela Lăcătuș.

Ecaterina Danileț a participat recent și la un puternic turneu internațional în Botevgral-Bulgaria unde a obținut medalia de bronz la categoria 60kg. Turneul a avut loc în perioada 2-7 august.

Campionatul European urmează a se desfășura în perioada 02-11 septembrie, la Sofia, iar sportiva de la Botoșani așteaptă competiția cu speranțe foarte mari, mai ales că anul trecut a fost singura sportivă din România care a urcat pe podium la Campionatul European.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Ninge în Moldova

Vineri, 13 Decembrie 2019
351

Publicăm astăzi încă o poezie venită pe adresa de poștă electronică a redacției, de data asta de la Nicanor Casandruc. Lectură plăcută. NINGE ÎN MOLDOVAde Nican...

E lege: Salariul minim pe economie creşte de la 1 ianuarie la 2.230 lei

Vineri, 13 Decembrie 2019
659

Valoarea brută a salariului minim va fi majorată cu 150 de lei. Salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată va creşte de la 1 ianuarie 2020, luând în calcul rata inf...

În această seară: cod galben de ceață, în 42 de localități din județ

Vineri, 13 Decembrie 2019
292

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare de tip nowcasting, joi seară, conform căreia 42 de localități din județul Botoșani, precum și zonele din imeadiata aproiere ...