Romania pierde pe final cu Franta, dupa un debut botosanean la Euro! Un primar din Botosani prezent la Paris - FOTO

Romania pierde pe final cu Franta, dupa un debut botosanean la Euro! Un primar din Botosani prezent la Paris - FOTO

   Alex Nicodim / GSP

Franța s-a impus în fața României, scor 2-1, în meciul de deschidere al EURO 2016, intr-o partida in care un botosanean, Florin Andone, si-a facut debutul la un campionat european.

Meciul a fost unul foarte bun, cu ritm ridicat, și cu ocazii la ambele porți. România a jucat cu mult entuziasm și a pus probleme mari francezilor. România a avut o ocazie mare în minutul 3, prin Stancu, care nu a marcat din 3 metri.

Ulterior, Franța a început să controleze meciul și a avut și o bară, prin Griezmann. În startul celei de-a doua reprize, Giroud a marcat cu o lovitură de cap, de la 6 metri. Atacantul a profitat de o ieșire nesigură a lui Tătărușanu, care a fost și faultat de francez.

În minutul 65, Stanciu a fost faultat în careu de Evra și Viktor Kassai a dictat penalty. Stancu a șutat excelent și a restabilit egalitatea După acest gol, francezii au avut minute în care nu au pus presiune României.

Golul final al meciului a fost unul spectaculos. In minutul 89, Payet a șutat de la 20 de metri, iar mingea s-a dus direct în vinclul porții lui Tătărușanu. România nu a mai avut timpul necesar și nici forța de a egala, iar francezii au terminat meciul în atac.

Nationala Romaniei a fost sustinuta in tribune de zeci de suporteri botosaneni, care au parcurs peste 2.200 de km pentru a sustine favoritii la prima partida. Printre fanii botosaneni s-a numarat si primarul orasului Saveni, Relu Tarzioru, care a fost insotit de mai multe persoane din Saveni.






surse foto: Facebook.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitație pentru iubitorii de artă: Expoziția „Salon de primăvară – Liviu Șoptelea și prietenii”

astăzi, 08:32
1

Evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Expo-Art” Botoșani și reunește pe simeze lucrări de pictură și tehnică mixtă, creații ale unor artiști botoșăneni din diver...

Probleme penale pentru o tânără șoferiță din Suceava după ce a achiziționat mașina de la un botoșănean!

astăzi, 08:04
101

Polițiștii care efectuau activități de control trafic rutier pe raza satului Voievodeasa, comuna Sucevița, județul Suceava, au oprit pentru control un autoturism Renault Megane Scenic.La vol...

Olimpicii fotbaliști din Botoșani, pe podium la faza zonală a competiției! (Foto)

astăzi, 07:34
139

Echipele reprezentative ale județului Botoșani, care s-au calificat la această fază a competiției, s-au întors acasă cu rezultate remarcabile.”Atât băieții, cât și...