România obține un punct în Danemarca, scor 1-1, însă danezii merg la baraj
SPORT

Naționala României de fotbal a încheiat o nouă campanie fără calificarea la Campionatul Mondial, după ce sub comanda lui Daum a făcut mai multe rezultate proaste. În ultimul meci din preliminarii, "tricolorii", acum sub comanda lui Cosmin Contra, au remizat pe terenul Danemarcei, scor 1-1.

România obține un punct în Danemarca, scor 1-1, însă danezii merg la baraj

Danezii au controlat jocul în prima repriză și chiar au avut și un gol înscris de Bendtner, dar arbitrul de tușă l-a anulat pentru o poziție de ofsaid inexistentă, scrie gsp.ro.

După pauză, Bendtner a transmis încă un avertisment când a reluat cu capul de lângă Bălașa, iar în minutul 59 același danez a obținut o lovitură de pedeapsă, după un duel cu Cristi Ganea. Românul a văzut cartonașul galben și Eriksen a transformat penalty-ul. Trei minute mai târziu, Ganea a mai văzut un galben și a fost trimis la cabine.

"Tricolorii" au egalat cu două minute înainte de final, când mingea a ajuns la Deac, după un luft al lui Țucudean, și jucătorul lui CFR Cluj a înscris.

În urma acestui rezultat, Danemarca acumulează 20 de puncte și ocupă locul 2 în grupă, după Polonia, însă va merge la baraj. România a terminat această campanie pe locul 4, cu 13 puncte.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Votează destinația anului 2024, Cornișa face parte dintre atracțiile supuse votului. „Să ne mândrim că suntem finaliști!”

astăzi, 09:43
29

Cornișa Aqua Park&Sports a intrat într-o competiție ce are drept scop promovarea turismului. „Votează destinația anului” este una dintre cele mai importante competiții desti...

Tot mai mulți români din Italia se întorc acasă: „S-a scumpit totul, plătim și aerul pe care îl respirăm”

astăzi, 09:27
73

Tendința este reflectată și de datele recente care indică o scădere semnificativă a sumelor de bani trimise în țară de către românii stabiliți în Italia, conform statistici...

Invitație pentru iubitorii de artă: Expoziția „Salon de primăvară – Liviu Șoptelea și prietenii”

astăzi, 08:32
35

Evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Expo-Art” Botoșani și reunește pe simeze lucrări de pictură și tehnică mixtă, creații ale unor artiști botoșăneni din diver...