România întâlneşte Serbia, duminică, în al patrulea meci din Liga Naţiunilor

Reprezentativa României va evolua, duminică, de la ora 16.00, în al patrulea meci din Liga Naţiunilor, pe Arena Naţională.

România întâlneşte Serbia, duminică, în al patrulea meci din Liga Naţiunilor

Meciul de pe Arena Naţională va fi arbitrat de olandezul Kevin Blom, ajutat de Rob van de Ven şi Charles Schaap, asistenţii adiţionali Allard Lindhout şi Siemen Mulder, în timp ce Bas van Dongenva fi rezervă.

Cu Serbia, România are doar trei partide jucate, o remiză, cea din tur, de la Belgrad (2-2), şi două eşecuri, ambele în preliminariile CM 2010. Pentru jocul cu Serbia, selecţionerul Cosmin Contra are la dispoziţie 21 de jucători. Alexandru Chipciu şi Paul Anton sunt suspendaţi în urma cartonaşelor galbene primite la Vilnius.

"Dacă vorbim de Serbia, un Milinkovic Savic, Mitrovic, Tadic, Maksimovic sunt jucători care în orice moment te pot pune în dificultate indiferent cum joci tu. Au și moral bun și de la echipele de club iar asta se vede și la națională. La noi e grupul, unitatea, nu avem joc individual care să facă diferența. Avem uneori ceva sclipiri, dar eu m-am bazat de la început pe puterea grupului", a spus Cosmin Contra, la conferința de presă care precedă meciul România - Serbia.

"Mi-aș dori să am și eu 3-0 la un anumit moment și să stau liniștit. Clar nu putem face asta la orice meci și că trebuie să suferim. E clar că reacționează bine băieții când e un moment greu, un punct pozitiv care nu se întâmpla înainte. Nici pe vremea mea nu se întâmpla. Când primeam un gol, cădeam din toate punctele vedere, fizic, psihic și nu mai puteam reveni. Acum, România are forța să revină, indiferent ce se întâmplă", a mai spus selecționerul naționalei României.

Portari: 1. Costel Pantilimon, 12. Ciprian Tătăruşanu, 16. Florin Niţă
Fundaşi: 2. Romario Benzar, 3. Alin Toşca, 4. Gabriel Tamaş, 6. Cristian Manea, 11. Nicuşor Bancu, 14. Ionuţ Nedelcearu, 22. Cristian Săpunaru
Mijlocaşi: 5. Tudor Băluţă, 8. Adrian Stoian, 9. Dorin Rotariu, 10. Alexandru Maxim, 17. Florin Tănase, 18. Răzvan Marin, 20. Alexandru Mitriţă, 23. Nicolae Stanciu
Atacanţi: 13. Claudiu Keşeru, 19. George Ţucudean, 21. Denis Drăguş

S-au mai jucat meciurile:
• 7 septembrie | România – Muntenegru 0-0, Lituania – Serbia 0-1 (D. Tadić 38-pen.)
• 10 septembrie | Serbia – România 2-2 (Mitrović 26, 63 / Stanciu 48-pen., Ţucudean 68), Muntenegru – Lituania 2-0 (Savić 34-pen., Janković 35)
• 11 octombrie | Lituania – România 1-2 (Žulpa 90 / Chipciu 13, Maxim 90+4), Muntenegru – Serbia 0-2 (Mitrović 18-pen., 81)

Programul următoarelor meciuri:
• 17 noiembrie | Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploieşti
• 20 noiembrie | Serbia – Lituania, Muntenegru – România (ora 21:45).

Sursa: News.ro şi DigiSport

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...