Romania, egala campioanei Europei! Andone s-a duelat din nou cu Pique! GALERIE FOTO, VIDEO
SPORT

Romania, egala campioanei Europei! Andone s-a duelat din nou cu Pique! GALERIE FOTO, VIDEO
România și Spania au terminat la egalitate, 0-0, în cel mai tare amical al tricolorilor din 2016, partida ce a avut loc pe stadionul CLUJ ARENA.

Elevii lui Anghel Iordănescu au jucat foarte bine, dezinvolt și au avut ocazii importate de a marca în poarta campioanei europene. 



Cea mai mare ocazie a spaniolilor a avut-o Pique, în startul primei reprize. Fundașul Barcelonei a avut ca sarcina sa-l marcheze pe botosaneanul Florin Andone, cu care s-a contrat in multe momente. Cei doi fotbalisti nu s-au mai duelat de pe vremea cand echipa lui Andone, CF Cordona, juca in Primera Division.

Fotbalistul nascut la Joldesti, comuna Vorona, Florin Andone, a fost aplaudat la scena deschis atunci cand a fost inlocuit in minutul 74, atunci cand pe teren a intrat Raul Rusescu. Florin a fost aproape de a marca in minutul 56, atunci cand a sutat de la 10 m, insa mingea a trecut putin pe langa poarta.



Nicușor Stanciu a fost cel mai bun jucător al României și a creat multe ocazii la poarta spaniolilor. Acesta a jucat excelent, a avut câteva driblinguri, iar în prima repriză a avut un șut excelent, respins cu greu de Casillas.

Finalul meciului a fost unul în care Spania a pus presiune, în căutarea victoriei, dar nu a avut nicio ocazie mare.

România a terminat la egalitate cu Spania şi a ajuns la al 14-lea meci consecutiv fără înfrângere, egalând astfel a 2-a cea mai lungă serie de invincibilitate din istorie (între 26 mai 2006, 2-0 cu Irlanda de Nord şi 8 septembrie 2007, 3-1 în Belarus, cu Victor Piţurcă pe bancă).

Echipele de start:

România: Tătărușanu - Săpunaru, Grigore, Chiricheș, Filip - Pintilii, Hoban - Popa, Stanciu, Stancu - Andone Rezerve: Pantilimon, Mățel, Moți, Torje, Keșeru, Ropotan, Găman, Sânmărtean, Hora, Tănase, Lung jr., Rusescu, Ivan, Toșca

Spania: Casillas - Mario Gaspar, Pique, Bartra, Alba - Koke, Sergi Roberto - Pedro, D. Silva, Nolito - Alcacer Rezerve: De Gea, Azipilicueta, Mikel San Jose, Morata, Fabregas, Mata, Thiago, Juanfran, Nacho, Aduriz, Isco, Rico


VIDEO:


FOTO:





























 

 

Spune-ne opinia ta