Rocada: (RE)Vine Acsinte, pleacă Renţea

Rocada: (RE)Vine Acsinte, pleacă Renţea

 Cosmin Rentea  

Dacă Florin Acsinte va reveni la FC Botoşani după ce a ratat transferurile la Dinamo Bucureşti şi Poli Iaşi, în schimb va pleca Cosmin Renţea care din acerastă săptămână se va pregăti sub comanda lui Costel Orac la Dinamo II.

Florin Acsinte se va alătura din această săptămână lotului echipei FC Botoşani. Refuzat de Dinamo Bucureşti şi Poli Iaşi, fundaşul stânga Florin Acsite va reveni la FC Botoşani cu care mai este sub contract încă un an şi jumătate. Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani a spus că în momentul de faţă singura variantă pentru Acsinte este Dinamo II numai că jucătorul nu vrea să mai joace la această formaţie unde a evoluat în turul campionatului.

"Cei de la Dinamo II îl vor în continuare pe Acsinte. Costel Orac spune că îl vrea la echipă, dar Acsinte nu doreşte să se mai întoarcă. Eu i-am spus că pentru el ar fi mai bine să joace la Dinamo II pentru că din vară are şanse să fie împrumutat la o echipă de divizia A, dar el refuză. Va reveni la Botoşani unde va juca până în vară. Sperăm să facă un retur bun şi în vară să îi găsim o echipă de liga I", a spus Cornel Şfaiţer.

Renţea pleacă la Dinamo II
Revenirea lui Acsinte îi dă peste cap planurile lui Cristi Popovici care se pregătea să înceapă returul cu Cosmin Renţea pe postul de fundaş stânga. În aceste condiţii, conducerea clubului a decis să-l împrumute pe Renţea la Dinamo II până în vară.

"Nu puteam să-l blocăm pe Renţea. El s-a pregătit foarte bine în această iarnă şi Cristi Popovici urma să îl folosească pe partea stânga. Între timp a revenit Acsinte şi am decis să îl împrumutăm pe Renţea la Dinamo II. El s-a arătat încântat de această variantă şi a fost de acord să plece până în vară", a mai precizat oficialul botoşănean.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
342

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
50

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
67

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...