Ribery doar rezerva! Atacul Frantei cu Romania face 108 mil euro! Vezi aici echipa

Ribery doar rezerva! Atacul Frantei cu Romania face 108 mil euro! Vezi aici echipa
Francezii de la LEquipe publica astazi echipa cu care Domenech vrea sa bata Romania si sa ajunga la Mondiale. Surpriza: Ribery va fi doar rezerva!.

Presa din Franta anunta astazi echipa de start a nationalei lui Domenech contra Romaniei. Cu Ribery doar pe banca de rezerva, Razvan Lucescu are de ce sa-si faca griji. Numai atacul Frantei valoreaza 108 milioane de euro.

"Potrivit informatiilor LEquipe, care a analizat cea mai recenta sedinta de pregatire a nationalei Frantei de la Clairefontaine, Karim Benzema ar putea evolua titular in atacul echipei franceze la jocul cu Romania, dupa ce a fost doar pe banca de rezerve la jocul cu Insulele Feroe in care Andre-Pierre Gignac a marcat la prima sa titularizare la nationala. Cealalta informatie dezvaluite ca Franck Ribery nu ar trebui sa inceapa in primul 11, din cauza faptului ca forma sa nu este inca prea sigura, poate si datorita perspectivei unui meci capital impotriva Serbiei. Din cauza intarzierii sale in pregatire, Ribery nu pare in masura sa duca la final doua jocuri de un asemenea nivel, ce se disputa la patru zile distanta", noteaza sursa citata.

Internationalul francez al echipei FC Barcelona, Eric Abidal, care este una din optiunile selectionerului Raymond Domenech pentru centrul defensivei la partida cu Romania, desi postul sau de baza este cel de fundas stanga, a declarat ca prefera sa evolueze ca stoper, informeaza LEquipe.

"Acum, antrenorul isi face alegerile dorite. Daca ma pune sa joc pe partea stanga, asta este pozitia mea obisnuita. In cazul in care va opta ca eu sa evoluez in centru, este un post pe care il prefer", a precizat Abidal.

Fundasul Barcei, care a fost doar rezerva in precendentul meci al nationalei Frantei din preliminariile CM-2010 cu Insulele Feroere, a precizat ca in prezent este in "varf de forma" si i-ar placea sa faca cuplu in mijlocul defensivei franceze la meciul cu Romania cu Gallas: "Stim cum sa ne impartim sarcinile: pe mingile scurte ataca el, iar pe cele adancime merg eu".
 

Echipa probabila a Frantei anuntata astazi de LEquipe:

Lloris - Sagna, Gallas, Abidal sau Escudé, Evra - L. Diarra, Toulalan sau A. Diarra - Anelka sau Gignac, Gourcuff, Henry sau Malouda - Benzema.

Astfel, Domenech va juca in formula 4-2-3-1 in fata Romaniei, cu un posibil atac letal: Anelka de la Chelsea, Gourcuff de la Bordeaux, Henry de la Barcelona si Benzema, proaspat transferat la Real Madrid.

Cei 4 sunt evaluati de transfermarkt.de in felul urmator:

Benzema: 35 mil euro
Anelka: 27.5 mil euro
Henry: 27 mil euro
Gourcuff: 18.5 mil euro

Marele absent din echipa anuntata astazi de presa franceza, Ribery, este evaluat de sursa citata mai sus la 40 de milioane de euro.

Din nationala lui Razvan, singurii jucatori care depasesc 20 milioane de euro sunt Mutu si Chivu, evaluati la 25 de milioane, respectiv 21 de milioane de euro.

Omul care ar putea sa-i ia locul lui Mutu la Paris, Surdu, valoreaza doar 850.000 euro.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
323

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
203

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de miercuri, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Potrivit prof. Claudia Hârtie, de la Școal...

Botoșănean căutat prin toată lumea pentru tentativă de omor, adus în cătușe din Suedia!

astăzi, 07:12
114

Poliţia Română anunţă că patru persoane urmărite la nivel internaţional au fost aduse în ţară în cursul zilei de marţi, din Italia, Suedia, Germania şi Scoţia. Doi dintre...