Rezultatele obtinute de sportivii botosaneni la Cupa Internationala de Qwan Ki Do de la Botosani - FOTO

Rezultatele obtinute de sportivii botosaneni la Cupa Internationala de Qwan Ki Do de la Botosani - FOTO
In perioada 29 -30 Noiembrie 2014 s-a desfasurat la Botosani, in Sala Polivalenta “Elisabeta Lipa prima editie a Cupei Internationale Botosani 2014.

La aceasta manifestare au participat 17 cluburi de Qwan ki do din urmatoarele tari : Romania( Botosani, Bacau, Iasi, Suceava, Roman, Falticeni, Radauti, Moinesti, Pascani,Bucuresti ) Republica Moldova si Marea Britanie.

Participarea a fost una extrem de numeroasa adresandu-se categoriilor de varsta cuprinse intre 4 si 17 ani fiind inscrisi la startul competitiei un numar de 360 de sportivi. Acestia au concurat la doua probe si anume: proba tehnica numita Thao Quyen ce reprezinta o succesiune de miscari codificate si proba Song Dau ce reprezinta lupte competitionale intre echipe.CS SINH DAU Botosani s-a prezentat cu un lot de 26 de copii si juniori dela 5 la 17 ani la acesta Cupa Internationala si a reusit sa finalizeze prin rezultatepe podium cu urmatorii sportivi: Gabriel SUTIC, Nicolae SUTIC, Stefana GIOSU(11-12 ani) grade rosii-medalii de AUR la sectiunea lupta competitionala,Gabriel SUTIC medalia de argint la proba tehnica (inlantuiri), GeorgianaDUCAN, Stefana GIOSU si Dragos ONOFREI medalii de bronz la proba tehnica(inlantuiri). 

Si CS Dao Botosani a obtinut numeroare medelii la acest concurs, iar rezultatele le puteti vedea AICI!"Nivelul tehnic a fost unul ridicat datoria prezentei cluburilor participante din afara Romaniei aducandun plus de energie prin procedeele executate. Rezultatele obtinute de copiii din Botosani sunt multumitoare,acest concurs pregatindu-i pentru Campionatul National de copii si juniori ce va avea loc in primavara anului2015",  a declarat Victor Trofin, presedintele Asociatiei Judetene de Arte Martiale Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat achitat de judecători prin sentinţă definitivă, după ce iniţial fusese condamnat la închisoare cu executare

astăzi, 17:21
154

Florin A., din satul Bobuleşti, fusese condamnat iniţial de judecătorii Judecătoriei Botoşani la cinci ani, o lună şi 10 zile de închisoare cu executare, pedeapsa fiind contopită cu o co...

Un autoturism a luat foc în mers! Șoferul a reușit să se salveze în ultima clipă - FOTO

astăzi, 15:26
2792

Momente de panică, marți după-amiază, pe o stradă din municipiul Botoșani. Un autoturism Renault Espace a luat foc în mers, șoferul reușind să se salveze la timp.Mașina c...

Om de afaceri botoşănean: Statul plăteşte facturile la 2-3 luni şi pe noi ne ameninţă cu puşcăria la restanţe de 30 de zile!

astăzi, 14:33
762

Neculai Bălăucă, patronul unei firme de construcţii, susţine că, atâta timp cât statul nu plăteşte la timp, în cadrul lucrărilor câştigate prin licitaţie publică, e...