Rezultatele INREGISTRATE in primele trei zile si programul de luni! Germania s-a impus cu Ucraina! VIDEO

Rezultatele INREGISTRATE in primele trei zile si programul de luni! Germania s-a impus cu Ucraina! VIDEO
Germania a câștigat primul meci din Grupa C cu Ucraina, scor 2-0, după golurile lui Mustafi și Schweinsteiger.

Fundașul Mustafi a înscris primul gol al meciului în minutul 19, după o reluare cu capul a balonului trimis din lovitură liberă de Kroos.

În minutul 36, Ucraina a fost la un pas de a egala, dar intervenția spectaculoasă a lui Boateng a păstrat tabela nemodificată. Fundașul german a greșit în fața lui Konoplyanka, dar s-a repliat foarte repede și a respins din cădere de pe linia porții o minge pe care scria gol.

Trei minute mai târziu, ucrainenii au marcat prin Yarmolenko, însă golul a fost anulat pentru ofsaid. În prelungirile partidei, Schweinsteiger a marcat golul care a liniștit apele în tabăra germană. Germania și Polonia sunt pe primul loc în Grupa C, cu câte 3 puncte, urmate de Irlanda de Nord și Ucraina, cu niciun punct.

Turcia - Croatia 0-1

Croația a învins la limită Turcia în primul meci din Grupa D de la Campionatul European, scor 1-0.Unicul gol al meciului a fost marcat de Luka Modrici, în minutul 41, după o reluare superbă din prima de la 25 de metri fără vreo șansă pentru portarul advers.

Până atunci, în minutul 31, Vedran Corluka și-a spart capul la un duel aerian cu un adversar (FOTO). Același fotbalist croat și-a spart din nou capul și în repriza secundă. După singurul meci jucat în Grupa D, Croația e pe primul loc, cu 3 puncte. Din această grupă mai fac parte Cehia și Spania.

REZULTATE EURO: 

PROGRAM LUNI SI MARTI:


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
71

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
81

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

Miercuri, 24 Aprilie 2024
81

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...