Revin suspendații! Grozavu poate miza pe Miron, Golofca și Elek, însa îi avertizează pe cei aflați la limita suspendării: "S-ar putea să le stricăm planurile"

Revin suspendații! Grozavu poate miza pe Miron, Golofca și Elek, însa îi avertizează pe cei aflați la limita suspendării: "S-ar putea să le stricăm planurile"

 Poli Iasi - FC Botosani  

FC Botosani va putea miza la meciul cu CSM Poli Iasi, de sambata seara, incepand cu ora 18:00, pe cei trei jucatori care au fost suspendati etapa trecuta, Andrei Miron, Catalin Golofca si Robert Elek.

Cu toate acestea, sunt jucatori care se afla la limita suspendarii si cum un cartonas galben incasat in partida cu iesenii nu vor putea juca in ultimul meci al anului, cu Viitorul Constanta. 

Antrenorul echipei FC Botosani, Leo Grozavu, ii avertizeaza pe jucatorii care s-au gandit ca vor incasa un cartonas galben si vor pleca acasa dupa meciul cu Iasi. Acesta este decis sa ia toti jucatorii la Constanta, pentru meciul cu Viitorul, chiar si pe cei suspendati.

"Avem solutii mai multe fata de meciul cu ASA Targu Mures. Revin toti suspendatii, adica Miron, Golofca si Elek. Eu sper ca jucatorii nu se gandesc la o vacanta mai rapida. Cei care si-au facut planuri de vacanta mai devreme, s-ar putea sa le stricam planurile. Suntem toti in aceeasi oala. Sunt multi jucatori la limita suspendarii si imi doresc ca si la ultimul meci sa aliniem o echipa de start cat mai aproape de cel idea. Oricum, indiferent daca vor fi sau nu jucatori suspendati, ma gandesc sa vorbesc cu conducerea si sa faca deplasarea tot lotul. Chiar daca vor fi suspendat, vor privi meciul din postura de spectatori. Eu sper sa nu se intample lucrul asta. Trebuie sa fim cu totii aici pana in ultima clipa.", a precizat Leo Grozavu.

Jucatorii aflati la limita suspendarii sunt Plamen Iliev, Radoslav Dimitrov, Gabriel Vasvari, Florin Plamada, Victor Astafei si Andrei Burca. 


"Nu ma voi menaja. Daca jocul iti cere sa iei cartonas, atunci iei. Daca intri cu gandul de a nu lua cartonas, chiar atunci iei. Se vede atunci cand iei un cartonas galben intentionat si atunci cand iei cartonas cand cere jocul. Normal ca e corecta decizia antrenorului. Poate sa ne tina si dupa meci, pentru ca avem contract si stam atat cat trebuie", a spus Florin Plamada.

 

Spune-ne opinia ta