Reveniri de senzație la FC Botoșani. Fabbrini și Ongenda sunt la un pas de trupa lui Marius Croitoru

Reveniri de senzație la FC Botoșani. Fabbrini și Ongenda sunt la un pas de trupa lui Marius Croitoru

FC Botoșani este aproape de două lovituri pe piața transferurilor. Ongenda și Fabbrini sunt aproape de revenirea pe municipal. În urmă cu două sezoane, cei doi făceau senzație în lotul botoșănean și lăsau echipa pe locul secund în Play-Out.

Fabbrini a plecat de la FC Botoșani la CASK Sofia. Nu a reușit să se integreze la echipa din capitala Bulgariei, astfel că a revenit în România, la Dinamo, unde a fost om de bază. Fabbrini are meciuri în Premier League, dar și prezențe în naționala mare a Italiei.

Ongenda a plecat cu scandal de la FC Botoșani la Chievo, însă nu a reușit să se impună în Italia și poate reveni sub comanda lui Croitoru, liber de contract.

Informațiile au fost confirmate de Valeriu Iftime, care susține că se poate lupta la titlu daca va reuși repatrierea celor doi.

„Unde e mai bine pentru Ongenda decât la Botoșani? El a fost un jucător important pentru noi. Cumva a fost bulversat în iarnă de impresari, a plecat în liga a doua din Italia, unde se pare că nu a jucat. Eu știam că nu a jucat, știam nivelul financiar de acolo și i-am făcut o ofertă să revină la mine.

Sper să vină zilele astea, am înțeles că zilele astea revine. Vreau să-l pun pe picioare, el știe fotbal mult, în sistemul lui Marius Croitoru chiar poate fi un om foarte util. Eu și Marius am insistat foarte mult ca el să revină. Vine sigur la Botoșani, din câte știu eu. Sper să facă ceea ce îi cerem noi lui, adică de data asta să aibă un sezon mai bun la noi, după care să poată pleca undeva mai bine, în străinătate.

În orice caz, avem copii importanți pe postul lui. Îi avem pe Babunski, chiar și pe juniorul Cîmpanu, adică nu e deloc ușor. Mă uitam aseară că foștii lui colegi (n.r - de la PSG) s-au calificat în finală de Champions League, acum 5 ani nimeni nu se aștepta la asta, dar asta e viața, dacă o tratezi cu neatenție. Îl așteptăm pe Fabbrini. De ce nu? El e un jucător important pentru mine, dacă știe să-și aleagă bine traiectoria. E și o cerere făcută, dar e jucătorul lui Dinamo, nu știu ce face mai departe.

N-aș vrea să deturnez viața lui frumoasă de la Dinamo. Eu aș avea nevoie de el la Botoșani. Cu Fabbrini și Ongenda atac campionatul!", a spus Iftime, la Digi Sport.

(Iosif Pintilie) 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
467

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
62

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
79

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...