Revansa tudorenilor! Transdor a castigat CUPA ROMANIEI in fata Luceafarului! Trei goluri si doua cartonase rosii! FOTO, VIDEO
SPORT

Revansa tudorenilor! Transdor a castigat CUPA ROMANIEI in fata Luceafarului! Trei goluri si doua cartonase rosii! FOTO, VIDEO
Transdor Tudora a reusit sa puna mana cu Cupa Romaniei - Faza Judeteana, dupa un meci superb disputat chiar impotriva rivalei din campionat, Luceafarul Mihai Eminescu. 

Dupa ce au pierdut titlul de campioana in fata echipei din Ipotesti, tudorenii si-au luat revansa si s-au impus in finala disputata la Flamanzi. 

Contrar jocului, Luceafarul a deschis scorul in minutul 15, atunci cand Colea a marcat din interiorul careului mic, dupa o pasa ca la carte a lui Dolhescu. Tudora s-a mobilizat imediat si a reusit egalarea in minutul 35 prin Razlog, care a marcat cu o lovitura de cap, dupa o lovitura libera executata de antrenorul-jucator Augustin Ivasca. 

Repriza a doua a inceput cu un asalt al tudorenilor, care ratat foarte multe ocazii pana in minutul 55, atunci cand Liuta a scapat singur spre poarta si l-a executat pe Iftodi, ducand scorul la 2-1. Luceafarul a schimbat imediat si l-a introdus pe teren pe Razvan Carabus si pe Stoian, insa fara succes. 

In minutele de prelungiri partida a fost umbrita de o mic incident intre Vasile Irimia si Vlad Dolhescu, care s-au imbrancit reciproc si au fost eliminati. (video min 17:45)


Presedintele AJF Botosani, Bogdan Zanfirescu, le-a inmanat cupa castigatorilor, dar si o sticla de sampanie, iar Vespazian Colban l-a premiat pe Ciprian Liuta cu titlul de "jucatorul meciului".

Meciul a fost transmis LIVE VIDEO pe pagina de Facebook a Stiri.Botosani.ro!
 

 



























































 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
15

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...

Detectoare de fum, monoxid de carbon și gaze, instalate de pompierii SVSU Cristești în locuințele bătrânilor bolnavi și singuri din localitate! (foto, video)

astăzi, 18:23
36

Elena are 78 de ani și locuiește singură de mult timp într-o casă de la marginea localității Cristești. Copiii sunt plecați în lumea largă, spune femeia, resemnată.Pentr...

Blocada polițiștilor și jandarmilor în Botoșani și localități s-a lăsat cu sancțiuni: 14 șoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore!

astăzi, 17:24
79

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 5 acțiuni punctuale în orașele Dorohoi, Săveni, Flămânzi, Darabani și Botoșani în cadrul planului BLOCADA, a...