REVANSA! Halep s-a calificat in semifinale la Madrid, dupa 2-0 cu Ivanovici!

REVANSA! Halep s-a calificat in semifinale la Madrid, dupa 2-0 cu Ivanovici!

   Reuters

Românca Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Madrid după ce a învins-o în "sferturi" pe sîrboaica Ana Ivanovici în două seturi, 6-2, 6-2, după o oră de joc, anunta gsp.ro.

Sîrboaica o învinsese pe Halep la Arenele BNR în FED Cup, acolo unde a adus singurul punct al echipei sale. Ana Ivanovici a început perfect meciul şi a condus cu 2-0, dar a pierdut setul fără să mai ia vreun game. Acelaşi scenariu s-a repetat şi în setul secund, cu Simona foarte insistentă de pe linia de fund, iar sîrboiaca ezitantă pe propriul serviciu.

În semifinale Simona va juca împotriva cehoaicei Petra Kvitova, care va fi ceva mai odihnită, după ce s-a calificat graţie abandonului Sereni Williams. Kvitova este locul 6 WTA, iar cea mai bună clasare a avut-o în octombrie 2011, cînd a fost pe 2, an în care a cîştigat la Wimbledon în faţa Mariei Sharapova, 6-3, 6-4. Jucătoare înaltă, de 1.82m, Kvitova dezvoltă foarte multă putere în lovituri şi are un joc extraordinar de pe linia din spate.

În acest an, cehoaica s-a făcut de rîs la Australian Open, fiind eliminată în primul tur de numărul 87 mondial, Luksika Kumkhum în 3 seturi, 2-6, 6-1, 4-6. Halep şi Kvitova s-au întîlnit o singură dată în carieră, românca impunîndu-se la New Haven, în două seturi.

Simona Halep şi Petra Kvitova îşi dispută locurile în top 10 WTA. Kvitova este locul 6, iar Simona o treaptă mai sus. Cine cîştigă se clasează pe locul 5.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii de frontieră botoșăneni curăță Prutul de plasele monofilament interzise de lege!

astăzi, 12:32
45

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni, care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu ...

Pasageri cu comportament suspect, polițiștii au găsit droguri sub preșul din mașină!

astăzi, 12:18
101

Astăzi, 16 aprilie 2024, polițiștii au oprit pentru control, pe strada Spiru Haret din municipiul Dorohoi, un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din aceeași localitate.În...

Accident: Pieton cu alcoolemie 1,52 lovit de o mașină, șoferul s-a ales cu dosar penal!

astăzi, 11:30
257

S-a întâmplat în cursul zilei de luni. Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Săvenilor, din municipiul Botoșani, s-a produs un accident rutier soldat cu...