Returul dintre Legia Varsovia si FC Botosani va avea loc la ora 19:00

Returul dintre Legia Varsovia si FC Botosani va avea loc la ora 19:00

   legia.com

FC Botoșani a pierdut prima manșă a duelului cu Legia din turul 2 preliminar al UEFA Europa League, scor 0-1, însă returul se anunță unul pe muchie de cuțit.

Echipa lui Leo Grozavu are șansa să scrie istorie în Europa, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, în cel mai important meci din istoria clubului. Returul cu polonezii de la Legia, unul care se va disputa, cu siguranță, în fața unui stadion arhiplin, poate fi urmărit joi, de la ora 19:00.

Dacă se califică în faza următoare a competiției, FC Botoșani va întâlni învingătoarea dublei manșe dintre Kukesi (Albania) și Mladost Podgorica (Muntenegru). În tur, la Tirana, Mladost s-a impus cu 1-0 și are acum prima șansă la calificare.

Imediat după meciul dintre Botoșani și Legia, tot pe Digi Sport 1, Astra va juca împotriva scoțienilor de la Inverness, la Giurgiu, de la ora 21:00. În tur, echipa lui Șumudică s-a impus cu 1-0, după un gol marcat de Budescu.

În turul următor, Astra ar urma însă să aibă un adversar extrem de dificil, West Ham United.

De la ora 18:00, meciurile vor fi prefațate la emisiunea Fotbal Club, iar reacțiile la cald sunt de la ora 23:00, la Digi Sport Special, imediat după finalul jocului de la Giurgiu (în cazul în care nu vom avea prelungiri).

sursa: digisport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Relansare monumentală: ReduceriPreturi.ro reînvie după zece ani

astăzi, 13:46
16

ReduceriPreturi.ro, unul dintre pionierii ofertelor online, se întoarce după zece ani de pauză cu o nouă viziune și o abordare modernizată. Relansarea include funcționalități îmbun...

Îl mai țineți minte pe Aron Bălan, spaima șoferilor din Botoșani?

astăzi, 13:12
131

Un tânăr care are la activ sute de fapte de furt comise pe raza județelor Suceava și Botoșani a fost condamnat miercuri, 24 aprilie, de magistrații de la Judecătoria Gura Humorului, î...

Școala performanței: Elevii din Botoșani au participat la Concursul Județean ”Ioan Țicalo”

astăzi, 12:45
93

Obiectivul principal al concursului este de a încuraja dezvoltarea spiritului de competiție și a interesului pentru studiul limbii și literaturii române și al matematicii, evaluarea co...