Remiză pentru FC Botoşani în al treilea amical al iernii

FC Botoşani a obţinut un scor de egalitate într-un meci amical disputat în Antalya în compania formaţiei ruse FC Tosno. 

Remiză pentru FC Botoşani în al treilea amical al iernii

Elevii lui Costel Enache au obţinut un 2-2, după ce au deschis scorul şi apoi s-au văzut conduşi. Mircea Axente a marcat în minutul 21, însă Trijic a egalat în minutul 32.

După pauză ruşii au trecut în avantaj în minutul 53 prin Skvorstov, iar scorul final a fost stabilit de Andrei Dumitraş în minutul 22. În primele două meciuri amicale FC Botoşani a pierdut  1-2 cu Baltika și 0-2 cu Ludogoreț.

 

FC Botoșani în prima repriză: Pap - Unguruşan, Plămadă, Burcă, Acsinte - Tincu, Cucu - Golofca, Moruţan, M.Roman - Axente.

În a doua repriză: Brânză - Musat, Tincu, Plămadă, Dumitraș - Oaidă, Vl. Achim - Rodriguez, Moruțan (67 Piftor), Ciaccheri - Golubovici. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Simulare pentru BAC în fiecare an, de la clasa a IX-a până la a XII-a? Andronescu: "Creștem presiunea, să se pregătească pentru examenul final"

astăzi, 14:29
108

Elevii de clasa a VII-a vor susține peste o lună simularea Evaluării naționale, a anunțat oficial ministrul Educației, în cadrul unei conferințe de presă. "Avem evaluări la clasele...

Comisia Europeană nu a primit nicio cerere de finanțare pentru autostrada A8 Tg Mureș - Tg Neamț

astăzi, 14:24
95

PSD a alocat prea puțini bani pentru completarea studiului de fezabilitate pentru Autostrada A8 Târgu Mureș - Târgu Neamț (210 km) și guvernul nu a cerut nici banii și nici asistența...

Programul Festivalului Național de Muzică Ușoară Românească "Mărțișor Dorohoian" 2019

astăzi, 13:33
116

Primăria Municipiului Dorohoi, Consiliul Local Dorohoi, Casa Municipală de Cultură Dorohoi, în colaborare cu Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșa...