Remiză pentru FC Botoşani în al treilea amical al iernii

FC Botoşani a obţinut un scor de egalitate într-un meci amical disputat în Antalya în compania formaţiei ruse FC Tosno. 

Remiză pentru FC Botoşani în al treilea amical al iernii

Elevii lui Costel Enache au obţinut un 2-2, după ce au deschis scorul şi apoi s-au văzut conduşi. Mircea Axente a marcat în minutul 21, însă Trijic a egalat în minutul 32.

După pauză ruşii au trecut în avantaj în minutul 53 prin Skvorstov, iar scorul final a fost stabilit de Andrei Dumitraş în minutul 22. În primele două meciuri amicale FC Botoşani a pierdut  1-2 cu Baltika și 0-2 cu Ludogoreț.

 

FC Botoșani în prima repriză: Pap - Unguruşan, Plămadă, Burcă, Acsinte - Tincu, Cucu - Golofca, Moruţan, M.Roman - Axente.

În a doua repriză: Brânză - Musat, Tincu, Plămadă, Dumitraș - Oaidă, Vl. Achim - Rodriguez, Moruțan (67 Piftor), Ciaccheri - Golubovici. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ilie Năstase, în lacrimi: "Sora mea ne-a părăsit astăzi. Acum, nimic nu este mai important!"

astăzi, 18:27
363

În urmă cu mai puțin de o oră, Ilie Năstase a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj prin care îi roagă pe toți să înțeleagă durerea prin care trece, astăzi sora lui tre...

VIDEO Singura medie de 10 din țară, la bacalaureatul olimpicilor, aparține botoșăneanului Ștefan Bălăucă! Un sfert dintre candidați nu au promovat!

astăzi, 18:02
812

Echivalarea probelor de bacalaureat cu rezultatele obținute la olimpiadele internaționale la disciplinele română, matematică și fizică, i-au adus lui Ștefan Bălăucă încă o ...

Concert caritabil "Împreună pentru Eric", invitați speciali Ion Paladi și Bobi Dumitraș!

astăzi, 16:32
837

Povestea micului nostru print a emotionat multa lume si cu ajutorul acestora s-au strans banii necesari pentru interventia chirurgicala ce a avut loc pe 24 mai, la Clinica Anadolu din Turcia, aproxima...