Regina la Madrid! Simona Halep și-a păstrat titlul, după o finală extenuantă cu Mladenovic
SPORT

Simona Halep (25 de ani, nr. 8 WTA) a câștigat pentru al doilea an la rând trofeul la Madrid, după o victorie în trei seturi cu Kristina Mladenovici (23 de ani, nr. 17 WTA), 7-5, 6-7(5), 6-2.

Regina la Madrid! Simona Halep și-a păstrat titlul, după o finală extenuantă cu Mladenovic

 Românca va reveni pe locul 4 în clasamentul care va fi publicat luni de WTA Titlul de la Madrid e primul pentru Simona în 2017 și cel de-al 15-lea din carieră.

SETUL I: Meciul a început cu un game de aproape 10 minute pe serviciul lui Halep. Mladenovici a reușit în cele din urmă break-ul, după un start presărat cu greșeli. După un nou game maraton, Simona a revenit de la 0-40 pentru a egala la 2-2. Simona și-a pierdut din nou serviciul la 3-3 și a cerut intervenția lui Darren Cahill în pauză. Sfaturile tehnicianului au fost utile, românca reușind să întoarcă scorul de la 3-5 la 7-5!

SETUL II: Start lansat pentru Simona în setul secund! Halep reușește rapid break-ul, în timp Mladenovici începe să acuze probleme medicale. În ciuda durerilor, jucătoarea din Franța a reușit să egaleze la 2. S-a mers cap la cap până la 6-5, când Simona a cerut din nou intervenția lui Darren Cahill. Tehnicianul a fost zâmbitor și a încurajat-o pe Halep să continue în același ritm și să facă pasul înainte fără să se precipite. Setul doi a ajuns la tie-break, unde Mladenovici a controlat ostilitățile și a reușit să împingă meciul în decisiv.

SETUL III: Simona a început agresiv setul trei și a pus de la primele schimburi presiune pe adversara sa. Mladenovici a salvat două mingi de break în primul game, însă n-a mai rezistat și la 1-1. Românca a reușit un nou break la 4-2 și s-a desprins definitiv spre primul trofeu în 2017.

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
601

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
81

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
109

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...