Rednic, demis de la CFR Cluj! Iata cine e noul antrenor

Rednic, demis de la CFR Cluj! Iata cine e noul antrenor
Arpad Paszkany a decis sa il demita pe Mircea Rednic de la CFR Cluj ca urmare a startului slab de sezon si a conflictului pe care l-a avut cu capitanul echipei, Ricardo Cadu.

Meciul programat sambata seara, contra echipei Viitorul Constanta, este ultimul pe banca ardelenilor pentru Mircea Rednic, informeaza ProSport.

Tehnicianul va pleca indiferent de rezultat, deoarece Arpad Paszkany a decis sa renunte la serviciile sale. Pentru a-l determina sa plece, Paszkany i-a platit salariul pana la finalul acestui sezon.

In locul lui Mircea Rednic, Paszkany l-a numit antrenor pe Petre Grigoras, ultima data la Otelul Galati. Acesta a semnat un contract valabil pe un sezon.

"Vorbim maine. CFR are deocamdata antrenor", a reactionat Grigoras cand a fost intrebat despre oferta lui Paszkany.

CFR Cluj va avea ca obiectiv castigarea titlului in acest sezon.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
10

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
123

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
118

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...