Reactii: "Timpul va decide dacă eu şi Walter suntem potriviţi"

Reactii: "Timpul va decide dacă eu şi Walter suntem potriviţi"

 Sfaiter ii raspunde lui Brasoveanu  Liga2.RO

Nou-ales în Comitetul Executiv al FRF ca reprezentant al Ligii a doua, Şfaiţer a ţinut să îi răspundă lui Braşoveanu care îl contestase după alegeri atât pe el cât şi pe Florian Walter.

"Este problema domnului Braşoveanu de ceea ce declară. Probabil că s-a supărat pentru că nu a fost propus de niciun club să candideze ca reprezentant al cluburilor din Liga a II-a în Comitetul Executiv, lucru care cred că ar trebui să-i dea de gândit. Nu am nimic cu el şi nici cu nimeni altcineva. Timpul va decide dacă eu şi domnul Walter suntem sau nu potriviţi pentru aceste funcţii şi nu domnul Braşoveanu", a declarat Cornel Şfaiţer. 

Vicepreşedintele botoşănean a ţinut să lămurească şi legătura pe care o are cu Dinamo. Şfaiter a declarat că va evita să mai meargă în deplasări cu Dinamo pentru a nu lăsa loc de speculaţii.

"Voi evita să mai merg în deplasări cu Dinamo şi aşa nu vor fi nici un fel de suspiciuni. Îl cunosc pe Cristi Borcea, dar nu sîntem foarte apropiaţi!", a declarat ieri, pentru gsp.ro, domn Cornel.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dezbatere la Liceul "Regina Maria" Dorohoi: Educația digitală versus educația tradițională - FOTO

astăzi, 20:20
72

Joi, 23 noiembrie, un grup de  reprezentanți ai Centrului Europe Direct Botoșani a efectuat  o deplasare la Dorohoi, la Liceul Regina Maria, pentru o inedită activitate în...

Comunicat - Doina Federovici: "Județul Botoșani a primit de la Guvern fondurile necesare pentru asigurarea cheltuielilor din domeniul asistenței sociale"

astăzi, 17:05
232

Președintele PSD Botoșani a anunțat astăzi că în urma solicitărilor autorităților locale, Guvernul a alocat din fondul de rezervă necesarul de bani pentru asigurarea cheltuielilor privi...

O soferiţă însărcinată a suferit un atac de panică după un accident! Un echipaj Smurd, solicitat la faţa locului

astăzi, 15:45
902

Evenimentul a avut loc, joi după-amiază, la intrare în oraşul Săveni dinspre Botoşani. Tânăra, de 27 de ani, se afla la volanul unui VW Passat, fiind acroşată de un autoturism...