Reactia lui Sfaiter, dupa scandalul arbitrilor, din Antalya: "Nu mai au ce căuta în fotbal, nici la amatori nu mai au voie să fie"
SPORT

FC Botoșani este una din cele patru formații românești ale căror partide amicale au fost arbitrate de fluierași români ce se dădeau bulgari sau turci, după cum a arătat investigația GSP.

Reactia lui Sfaiter, dupa scandalul arbitrilor, din Antalya: "Nu mai au ce căuta în fotbal, nici la amatori nu mai au voie să fie"

Cornel Șfaițer, președintele moldovenilor, a vorbit în exlusivitate pentru GSP.ro despre situația la care a fost martoră echipa sa în Antalya.

"Am citit și eu aseară, târziu. Habar nu aveam. Eu m-am întors din Antalya, am văzut alt meci, nu cel cu Amkar. Și la ăsta nu mi s-a părut nimic dubios. Cu Inter Baku am avut o brigadă din Ucraina și nu a fost nimic ciudat. Pe mine m-a interesat rezultatul de la meciul cu Amkar, era 2-0 la pauză. Am auzit că a fost un penalty în minutul 45+6. Am vorbit cu Grozavu și azi dimineață, și aseară. El era preocupat de jocul nostru. Lui i s-a părut o brigadă serioasă, cu căști. Nu mai văzuse până acum la meciuri amicale. Comunicau între ei. Când am citit în Gazetă ce s-a întâmplat cu Astra, cu CFR, am rămas uimit.

Arbitrii ăștia trebuie să plătească, cu vârf și îndesat. Trebuie să se ia măsuri foarte serioase, usturătoare. Nu mai au ce căuta în fotbal. Nu mai au voie să fie nici la amatori. Oamenii care fac astfel de lucruri trebuie să fie aspru, aspru, aspru penalizați. Am vorbit și cu Șarpe Anatoli. El e un băiat serios, aseară la ora 00:40 mă suna. Era foarte agitat. A zis că va face tot posibilul să afle tot, unde au fost cazați și ce s-a întâmplat. Chiar nu are nici o vină! Eu îl știu ca un băiat serios. E păcat că sunt arbitrii români în jocurile murdare. Bănuiesc că se vor lua măsuri! Să plătească aspru și să fie un serios semnal de alarmă. E munca unor oameni la mijloc. Sunt bani investiți. Ei își fac jocurile pe banii noștri. Nu mă așteptam să fie români niciodată.

Eu am mai văzut și în anii trecuți niște brigăzi din Turcia care arbitrau prost, dar credeam că sunt foarte slabi pregătiți. Foarte slabi, ceva de eșalonul 4 la noi. La unul din jocurile de acum stăteam și mă uitam la tușier. De meciul cu Slovan Bratislava zic, foarte slab tușierul, foarte foarte slab. Leo Grozavu nu și-a dat seama că au fost 6 minute de prelungire. El oricum e prea concentrat la partidă, nu realizează acest lucru. La meciurile de pregătire el stă pe o parte, secunzii pe cealaltă parte. Pentru mine e o mare surpriză că avem parte de arbitrii români la astfel de jocuri murdare. Și așa avem problemele noastre cu nivelul arbitrajului, dacă mai intrăm și în aceste jocuri de culise, e o mare surpriză",
a declarat Cornel Șfaițer, pentru GSP.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...