Reacția echipei FC Botoșani, după criticile aduse de fani în prima repriză a meciului cu Pandurii: "Ei sunt ai noștri!"
SPORT

FC Botosani a reactionat printr-un editorial publicat pe site-ul oficial al clubului botosanean, dupa ce suporterii aflati in tribunele stadionului Municipal i-au huiduit pe jucatori in prima repriza a meciului cu Pandurii.

Reacția echipei FC Botoșani, după criticile aduse de fani în prima repriză a meciului cu Pandurii: "Ei sunt ai noștri!"

In textul publicat de FC Botosani se spune ca spectatorii au injurat staff-ul tehnic tot meciul, in conditiile in care meciul a fost castigat, iar jucatorii s-au antrenat pe la Suceava sau pe sinteticul de la Liceul cu Program Sportiv.

Redam mai jos reactia FC Botosani:

"Chiar si in conditiile unei victorii elevii lui Leo Grozavu au fost apostrofati de spectatori. Dupa eforturi neomenesti pentru a se antrena in conditii cat de cat normale pentru un campionat national de fotbal, intreg stafful FC Botosani a fost injurat de spectatorii prezenti duminica pe Municipal.

Antrenamente la Suceava, in Sala Polivalenta sau pe terenul sintetic de la Liceul cu Program Sportiv. Asa si-au petrecut saptamana trecuta elevii lui Leo Grozavu cu propriile terenuri de antrenament imbibate cu apa si niciun alt teren de dimensiuni normale din judet practicabil. Sandwich si banane mancate in autocar dupa antrenament in echipament transpirat si murdar, deplasari de doua ore in zi de antrenament si incertitudinea terenului de antrenament chiar in ziua respectiva.

Cam asa arata programul unei formatii care cu bani putini a ajuns ca in ultimile etape sa se lupte pentru un post in Playoff sau sa decida formatia care va juca in primele sase formatii ultima parte a campionatului.In aceste conditii de ce sunt injurati antrenorii si jucatorii FC Botosani de proprii suporteri in conditiile in care au castigat meciul contra celor de la Pandurii Tg. Jiu? De ce sunt nemultumiti spectatorii daca infrastructura existenta nu permite sa te gandesti la obiective indraznete? De ce nu este sustinuta formatia botosaneana pana in ultimul minut chiar si pe fondul unui meci mai slab?

Ei sunt ai nostri! Buni, rai, inspirati sau in criza de viziune fotbalistica, Ei sunt ai nostri! Obositi, platiti mai slab decat restul jucatorilor din Liga 1, Ei sunt ai nostri! Tineri sau mai experimentati, caristmatici sau cu o evolutie ce nu ofera spectacolul asteptat pe Municipal, Ei sunt ai nostri!"
, este mesajul clubului botosanean.

 

Spune-ne opinia ta