Razvan Tincu, inaintea meciului cu Ceahlaul: "Suntem mult mai valorosi decat ei"! Vezi ce spune despre spectatori!

Razvan Tincu, inaintea meciului cu Ceahlaul: "Suntem mult mai valorosi decat ei"! Vezi ce spune despre spectatori!
Fotbalistul celor de la FC Botosani, Razvan Tincu, este de parere ca botosanenii sunt peste Ceahlaul ca valoare si sambata de la ora 14:00, jucatorii vor incerca sa demonstreze asta pe treren.

"Este un meci foarte important pentru noi, pentru ca venim dupa niste rezultate mai putin bune. Jucam acasa si cu atat mai mult ne dorim sa castigam si sa obtinem cele trei puncte, pentru ca vom urca in clasament. Eu cred ca avem o echipa mult mai buna si suntem mai valorosi decat ei si asta se va vedea pe teren. Dupa parerea mea este o echipa mai puternica decat in sezonul trecut, dar asta nu ne sperie, dimpotriva, ne ambitioneaza.", a declarat Razvan Tincu.

Intrebat daca vor avea aportul publicului in tribune, Tincu a precizat ca suporterii trebuie sa-si incurajeze echipa indiferent de rezultat.

"Atunci cand ai o echipa de Liga 1 care este clasata pe un loc bun, este normal sa vii sa o sustii si indiferent de momentele jocului trebuie sa sustii echipa, pentru ca asa este normal. Sunt sigur ca sambata vor veni suporterii in numar mare.", a mai adaugat acesta.

Partida FC Botosani - Ceahlaul Piatra Neamt va fi LIVE-TEXT pe Stiri.Botosani.ro!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
88

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
60

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
211

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...