Raul, legenda vie a Realului, mai doboara un record

Raul, legenda vie a Realului, mai doboara un record
Atacantul Raul Gonzalez a devenit, in urma partidei cu Villarreal, fotbalistul cu cele mai multe prezente pentru Real Madrid in Primera Division, jucatorul ajungand la cota 524 de meciuri bifate pentru galactici, informeaza site-ul oficial al madrilenilor. Vechea performanta ii apartinea fostului fundas Manolo Sanchis (523 de prezente).

Raul a debutat pentru Real pe 29 octombrie 1994, atacantul in varsta de 32 de ani fiind o adevarata legenda vie pe Santiago Bernabeu.

Cel supranumit Raul Madrid mai are nevoie de doua prezente in partidele oficiale ale galacticilor pentru a depasi si recordul de meciuri in tricoul formatiei iberice (Sanchis a disputat 708 meciuri oficiale in tricoul echipei care are noua trofee Champions League in palmares).

De-a lungul carierei, Raul Gonzalez a castigat de trei ori Liga Campionilor cu Real (1998, 2000 si 2002), fiind cel mai bun marcator din istoria Champions League cu 65 de goluri.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
40

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
97

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...

Tânăr condamnat la închisoare pentru furt calificat, va sta cel puțin patru ani în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:21
100

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din Rădăuți au primit spre executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Rădăuți în dosarul privind p...