Raul Costin e sigur de calificarea in turul doi al Europa League: "Vom castiga la cel putin doua goluri diferenta"

Raul Costin e sigur de calificarea in turul doi al Europa League: "Vom castiga la cel putin doua goluri diferenta"
Noul mijlocas al echipei FC Botosani, Raul Costin, este sigur ca botosanenii se vor califica in turul doi preliminar al Europa League, iar asta inseamna ca trebuie sa castige meciul din Georgia cu Tskhinvali.

"Sunt sigur ca putem sa ne calificam. Cum ii simt eu pe baieti si cum i-am vazut si in meci, sunt 100 % convins ca vom castiga meciul din Georgia. Daca vom avea determinare si atitudine, eu spun ca vom face un meci mult mai bun decat cel de acasa, cu toate ca a fost un meci bun, dar sunt convins ca vom castiga cel putin la doua goluri diferenta. Nu m-au impresionat cu nimic. Ati vazut ce gol au dat. Suntem foarte suparati pentru ca am controlat meciul cap coada si nu am reusit sa castigam. Vrem sa castigam si sa mergem mai departe.", a spus Raul Costin.

Acesta a daugat ca s-a acomodat la echipa si ca FC Botosani va fi o formatie greu sa invins in acest sezon al Ligii 1.

"Eu m-am acomodat, Am gasit o echipa foarte buna cu un staff tehnic foarte bine pregatit si ambitios, cu multa disciplina si cu jucatori foarte buni. Cu jucatorii care au demonstrat in cei doi ani ca sunt valorosi, plus cu cei noi, eu spun ca vom fi o echipa greu de batut" , a mai precizat Costin.

 

Spune-ne opinia ta