Rătăcite pe terenul de handbal! CSM pierde în semifinalele Ligii, cu Vardar, într-un meci în care nu a avut nicio șansă!

CSM București, campioana en-titre a Europei, a fost învinsă categoric de Vardar Skopje, 33-38, în cel de-al doilea meci din Final Four-ul Ligii Campionilor. Vardar Skopje joacă prima finală de Ligă, după 3 semifinale pierdute în 2014, 2015, 2016. Finala mică, împotriva lui Buducnost, va avea loc duminică, de la 16:15.

Rătăcite pe terenul de handbal! CSM pierde în semifinalele Ligii, cu Vardar, într-un meci în care nu a avut nicio șansă!

   Foto: gsp.ro

Fețe lungi, unele acoperite pe jumătate de tricouri. Cele șaizeci de minute ale meciului cu Vardar Skopje s-au scurs, iar în echipa CSM-ului e liniște. Nu mai țipă nimeni, nu se mai dau indicații tactice, furtuna a trecut, iar înfrângerea e palpabilă și doare.

Chiar dacă erau cotate cu șansa a patra la cucerirea trofeului, fetele de la CSM credeau că pot repeta cele două victorii de anul trecut, când au câștigat într-un mod entuziasmant Liga Campionilor, chiar dacă puțini le dădeau șanse. Însă, modul în care au jucat ieri le-a trimis în finala mică.

"PREA MULTE GREȘELI"

Primele minute ale meciului au arătat o echipă a CSM-ului parcă anesteziată. Fără reacție, încasând gol după gol și fără a putea opune rezistență. De partea cealaltă, handbalistelor de la Vardar parcă le curgea foc prin vene. Penezici, Radicevici și Lazovici au înscris șapte goluri în șapte minute, în timp ce CSM București pusese doar un gol pe tabelă, grație unui 7 m transformat de Isabelle Gullden. "Prea multe greșeli", a țipat Per Johansson lovindu-și violent clipboard-ul cu scheme.

Încercând parcă să le scuture de tot balastul cu care au intrat pe teren. N-a funcționat, bulgărele neputinței s-a tot rostogolit și a devenit din ce în ce mai mare, de la patru goluri diferența a crescut la șase, la opt, la nouă. În minutul 21, la scorul de 17-8, antrenorul CSM-ului a pus din nou cartonașul de time-out pe masa oficială.

"Am ajuns la fundul prăpăstiei. Dacă vreți să plecăm acum, eu sunt cel care cheamă șoferul. Jucați, la dracu!", le-a spus el.

Citiţi mai departe pe gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...