Rapidul ar putea reveni in Liga 1! Hotararea TAS, atacata la Curtea Suprema!

Rapidul ar putea reveni in Liga 1! Hotararea TAS, atacata la Curtea Suprema!
Rapidul ar putea reveni in Liga 1. Nu din vara, in urma unei promovari, ci chiar din retur!

Conducerea formatiei din Giulesti a atacat la Curtea Suprema de Justitie, de la Geneva, hotararea Tribunalului pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne care i-a trimis in Liga 2.

Marti a sosit motivarea instantei supreme in sport si tot marti patronul Rapidului a efectuat demersurile pentru a o ataca. "Am efectuat procedura si sunt convins ca vom avea castig de cauza, iar decizia TAS va fi anulata. Verdictul il vom avea in trei sau patru luni", a spus actionarul majoritar al Rapidului, Adrian Zamfir, pentru Fanatik.

Daca hotararea TAS va fi anulata, atunci Rapidul va fi reprimit in Liga 1, Concordia Chiajna urmand a fi retrogradata.

Totusi, practica ne arata ca doar foarte putine dintre hotararile TAS au fost anulate sau modificate de instanta civila elvetiana.

Rapid a fost retrogradata administrativ pentru ca, fiind in insolventa, nu a avut un plan de reorganizare aprobat de judecatorul sindic. Ulterior s-a revenit asupra acestei decizii si a fost organizat un meci de baraj intre giulesteni si Concordia Chiajna, pentru a stabili numele formatiei care va ramane in Liga 1.

Rapidul a castigat, insa ilfovenii s-au adresat Tribunalului de la Lausanne, care le-a dat dreptate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ATENŢIE! COD GALBEN de polei pe mai multe drumuri din judeţul Botoşani!

astăzi, 20:10
820

 Meteorologii au emis un Cod Galben de polei pentru mai multe localităţi din judeţul Botoşani, fiind vorba de Botoșani, Flămânzi, Ștefănești, Albești, Bălușeni, Blânde...

FC Botoşani pierde al doilea amical disputat în cantonamentul din Antalya

astăzi, 19:59
229

Botoşănenii s-au văzut învinşi cu scorul de 2-0, primul gol al bulgarilor fiind marcat de românul Caludiu Keşeru în minutul 11, iar a doua reuşită a fost semnată de Natanel &...

Medeea Iancu prezintă scuze în urma incidentului de la Premiile Eminescu: "Îmi asum faptul că lectura mea nu a fost adaptată contextului"

astăzi, 18:18
997

Medeea Iancu, poeta premiată de Editura Cartea Românească în cadrul Galei de decernare a Premiului Național de Poezie "Mihai Eminescu" Botoșani, a transmis pe adresa redacți...