RAPID nu poate juca in Liga 1! Viorel Moldovan, scos din minţi: "Îmi vine să dau cu ei de pămînt, să-i calc în picioare!"

RAPID nu poate juca in Liga 1! Viorel Moldovan, scos din minţi: "Îmi vine să dau cu ei de pămînt, să-i calc în picioare!"

   liga2.ro

Situaţia de la Rapid, echipă care n-a primit licenţa pentru Liga 1 nici la Apel, l-a enervat la culme pe Viorel Moldovan.

Antrenorul e foarte supărat pe patronii clubului, Nicolae Cristescu şi Adrian Zamfir, care n-au găsit un investitor care să aducă liniştea în Giuleşti.

"E dezamăgire totală din partea tuturor. Ce putem să mai facem acum? Ne rămîne TAS-ul, încercăm să mergem la TAS să ne obţinem dreptul de a participa în prima ligă la Lausanne. Mai am speranţe, normal. Au mai fost cazuri cînd lucrurile s-au rezolvat, noi am fost nedreptăţiţi. Alţii au fost avantajaţi. Dacă luăm la puricat dosarele echipelor din prima ligă, cred că multe dintre ele nu sînt în regulă. Oricum, sînt dezamăgit de tot ceea ce s-a întîmplat. Nici n-am forţă să cert pe cineva, deşi îmi vine să dau de pămînt cu unii! Nu vreau să spun pe cine, pe mulţi aş vrea să-i calc în picioare, dar vreau să fiu echilibrat, să nu fac declaraţii, să fiu înţelept! Asta este, ce să facem... Rămîne de văzut acum. Sincer, m-aş cam duce la o vînătoare. S-a deschis sezonul la căpriori, m-aş duce să mă eliberez puţin. Rapid are nevoie de un investitor potent financiar. Nu putem să continuăm la nesfîrşit. Am ajuns la terminus acum şi cred că ar fi cazul să se încheie această aventură pentru unii dintre noi", a spus Moldovan pentru Dolce Sport.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un mormânt ce-și așteaptă eroul!

astăzi, 15:22
272

În anii 2007-2008, la Botoșani, în revista „Forum Cultural”, sub semnăturile istoricilor Petre Otu și Octavian Liviu Şovan apărea un articol ştiinţific, defalcat î...

La un pas de tragedie din cauza scăpărilor de gaz de la o butelie. O femeie a ajuns la spital cu arsuri! (Video)

astăzi, 14:57
675

S-a întâmplat astăzi din localitatea Carasa, în jurul prânzului. Proprietara a reușit să iasă din locuință, fiind găsită de vecini în fața casei. Tot ei au sunat...

Vasilache și Mărioara, într-un spectacol-premieră la Teatrul ”Vasilache” din Botoșani! (Foto)

astăzi, 14:37
43

Textul şi regia spectacolului ”Vasilache și Mărioara” sunt semnate de Ion Sapdaru; scenografie şi univers sonor Gelu Rîşca.Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: ...