RAPID nu poate juca in Liga 1! Viorel Moldovan, scos din minţi: "Îmi vine să dau cu ei de pămînt, să-i calc în picioare!"

RAPID nu poate juca in Liga 1! Viorel Moldovan, scos din minţi: "Îmi vine să dau cu ei de pămînt, să-i calc în picioare!"

   liga2.ro

Situaţia de la Rapid, echipă care n-a primit licenţa pentru Liga 1 nici la Apel, l-a enervat la culme pe Viorel Moldovan.

Antrenorul e foarte supărat pe patronii clubului, Nicolae Cristescu şi Adrian Zamfir, care n-au găsit un investitor care să aducă liniştea în Giuleşti.

"E dezamăgire totală din partea tuturor. Ce putem să mai facem acum? Ne rămîne TAS-ul, încercăm să mergem la TAS să ne obţinem dreptul de a participa în prima ligă la Lausanne. Mai am speranţe, normal. Au mai fost cazuri cînd lucrurile s-au rezolvat, noi am fost nedreptăţiţi. Alţii au fost avantajaţi. Dacă luăm la puricat dosarele echipelor din prima ligă, cred că multe dintre ele nu sînt în regulă. Oricum, sînt dezamăgit de tot ceea ce s-a întîmplat. Nici n-am forţă să cert pe cineva, deşi îmi vine să dau de pămînt cu unii! Nu vreau să spun pe cine, pe mulţi aş vrea să-i calc în picioare, dar vreau să fiu echilibrat, să nu fac declaraţii, să fiu înţelept! Asta este, ce să facem... Rămîne de văzut acum. Sincer, m-aş cam duce la o vînătoare. S-a deschis sezonul la căpriori, m-aş duce să mă eliberez puţin. Rapid are nevoie de un investitor potent financiar. Nu putem să continuăm la nesfîrşit. Am ajuns la terminus acum şi cred că ar fi cazul să se încheie această aventură pentru unii dintre noi", a spus Moldovan pentru Dolce Sport.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sistem de monitorizare a prețurilor la carburanți

astăzi, 18:23
74

Guvernul a aprobat în ședința de astăzi un Memorandum privind crearea unui sistem de monitorizare a preţurilor pentru carburanţi.Platforma de monitorizare a preţurilor pentru carburan...

Botoşănean trimis în judecată de DIICOT după ce a folosit cardul firmei pentru a face cumpărături!

astăzi, 16:15
819

Un tânăr din judeţul Botoşani a ajuns să fie trimis în judecată de procurorii DIICOT  pentru “acces ilegal într-un sistem informatic” şi “efectuarea de o...

Vrei să devii jandarm? Inspectoratul de Jandarmi Botoşani face recrutări

astăzi, 13:34
1142

Pentru anul de învăţământ 2017-2018, Jandarmeriei Române i-au fost aprobate în vederea scoaterii la concurs locuri în instituţiile de învăţământ postli...