RAPID nu poate juca in Liga 1! Viorel Moldovan, scos din minţi: "Îmi vine să dau cu ei de pămînt, să-i calc în picioare!"

RAPID nu poate juca in Liga 1! Viorel Moldovan, scos din minţi: "Îmi vine să dau cu ei de pămînt, să-i calc în picioare!"

   liga2.ro

Situaţia de la Rapid, echipă care n-a primit licenţa pentru Liga 1 nici la Apel, l-a enervat la culme pe Viorel Moldovan.

Antrenorul e foarte supărat pe patronii clubului, Nicolae Cristescu şi Adrian Zamfir, care n-au găsit un investitor care să aducă liniştea în Giuleşti.

"E dezamăgire totală din partea tuturor. Ce putem să mai facem acum? Ne rămîne TAS-ul, încercăm să mergem la TAS să ne obţinem dreptul de a participa în prima ligă la Lausanne. Mai am speranţe, normal. Au mai fost cazuri cînd lucrurile s-au rezolvat, noi am fost nedreptăţiţi. Alţii au fost avantajaţi. Dacă luăm la puricat dosarele echipelor din prima ligă, cred că multe dintre ele nu sînt în regulă. Oricum, sînt dezamăgit de tot ceea ce s-a întîmplat. Nici n-am forţă să cert pe cineva, deşi îmi vine să dau de pămînt cu unii! Nu vreau să spun pe cine, pe mulţi aş vrea să-i calc în picioare, dar vreau să fiu echilibrat, să nu fac declaraţii, să fiu înţelept! Asta este, ce să facem... Rămîne de văzut acum. Sincer, m-aş cam duce la o vînătoare. S-a deschis sezonul la căpriori, m-aş duce să mă eliberez puţin. Rapid are nevoie de un investitor potent financiar. Nu putem să continuăm la nesfîrşit. Am ajuns la terminus acum şi cred că ar fi cazul să se încheie această aventură pentru unii dintre noi", a spus Moldovan pentru Dolce Sport.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a decis structura anului scolar 2018-2019: Cursurile incep luni, 10 septembrie

Marţi, 20 Februarie 2018
377

Noul an scolar 2018-2019 va incepe luni, 10 septembrie, potrivit unui ordin semnat de ministrul Educatiei Nationale, Valentin Popa. Noul an scolar are 168 de zile lucratoare (34 de saptamani)...

Maşini avariate după un accident petrecut în localitatea Mănăstirea Doamnei-FOTO

Marţi, 20 Februarie 2018
737

Şoferul unui autoturism Mercedes intenţiona să efectueze o manevră la stânga pentru a intra pe un drum lateral, iar în acelaşi timp un autoturism VW a intrat în depăşirea sa....

Bărbat găsit îngheţat de frig în curtea locuinţei sale

Marţi, 20 Februarie 2018
2053

Marcel V., de 48 de ani, din comuna Ştiubieni, a fost găsit de nişte vecini zăcând în curte. A fost chemată o ambulanţă şi a fost transportat iniţial la Spitalul Săveni, apo...