RAPID nu poate juca in Liga 1! Viorel Moldovan, scos din minţi: "Îmi vine să dau cu ei de pămînt, să-i calc în picioare!"

RAPID nu poate juca in Liga 1! Viorel Moldovan, scos din minţi: "Îmi vine să dau cu ei de pămînt, să-i calc în picioare!"

   liga2.ro

Situaţia de la Rapid, echipă care n-a primit licenţa pentru Liga 1 nici la Apel, l-a enervat la culme pe Viorel Moldovan.

Antrenorul e foarte supărat pe patronii clubului, Nicolae Cristescu şi Adrian Zamfir, care n-au găsit un investitor care să aducă liniştea în Giuleşti.

"E dezamăgire totală din partea tuturor. Ce putem să mai facem acum? Ne rămîne TAS-ul, încercăm să mergem la TAS să ne obţinem dreptul de a participa în prima ligă la Lausanne. Mai am speranţe, normal. Au mai fost cazuri cînd lucrurile s-au rezolvat, noi am fost nedreptăţiţi. Alţii au fost avantajaţi. Dacă luăm la puricat dosarele echipelor din prima ligă, cred că multe dintre ele nu sînt în regulă. Oricum, sînt dezamăgit de tot ceea ce s-a întîmplat. Nici n-am forţă să cert pe cineva, deşi îmi vine să dau de pămînt cu unii! Nu vreau să spun pe cine, pe mulţi aş vrea să-i calc în picioare, dar vreau să fiu echilibrat, să nu fac declaraţii, să fiu înţelept! Asta este, ce să facem... Rămîne de văzut acum. Sincer, m-aş cam duce la o vînătoare. S-a deschis sezonul la căpriori, m-aş duce să mă eliberez puţin. Rapid are nevoie de un investitor potent financiar. Nu putem să continuăm la nesfîrşit. Am ajuns la terminus acum şi cred că ar fi cazul să se încheie această aventură pentru unii dintre noi", a spus Moldovan pentru Dolce Sport.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Statul va putea să oblige unele companii să lucreze pentru Armată, să rechiziționeze bunuri și să scoată persoane la muncă!

astăzi, 20:39
151

"În urma testării mecanismelor de punere în aplicare a măsurilor excepționale corespunzătoare stărilor de urgență și de asediu, în cadrul exercițiilor NATO de managemen...

Cele mai nocive cosmetice. Află ce boli grave poți face din cauza lor

astăzi, 18:48
892

Un pericol subtil înfrumusețează chipul femeilor zilnic. Cel puțin 185 de produse cosmetice conțin ingrediente chimice periculoase. Particule cu care ne decorăm trupurile și care răm&acir...

Bac 2018: Încep emoțiile pentru absolvenții de liceu!

astăzi, 17:06
213

La nivelul județul Botoșani, peste 2900 de absolvenți de liceu vor susține, luni, proba scrisă la Limba și literatura română, în cele nouă centre de examen. Marti este...