Rapid CFR Suceava, bagata in CEATA de Petrolul, la Botosani! GALERIE FOTO

Rapid CFR Suceava, bagata in CEATA de Petrolul, la Botosani! GALERIE FOTO
Petrolul Ploiesti s-a calificat cu mici emotii in sferturile de finala a Cupei Romaniei, dupa ce a invins cu scorul de 3-2 echipa de liga secunda Rapid CFR Suceava.

Partida, care a avut loc pe stadionul Municipal din Botosani, s-a desfasurat pe o ceata densa, incat portarii celor doua formatii nu reuseau sa vada la la poarta adversa.

In minutul 30, Petrolul a deschis scorul la prima oportunitate favorabilă, longilinul IPSA trimiţând cu capul, după un corner, în plasa porţii apărate de Roheţki, reusit ce avea sa stabileasca si scorul pauzei.

Sucevenii au inceput repriza secunda mult mai curajosi, iar in minutul 55, fostul jucator al FC Botosani, Marius MATEI, l-a învins pe Bolboaşă cu un şut de la 14 metri pentru o relansare a jocului. Bucuria sucevenilor a fost stinsă în doar un doua minute, autogolul lui VELESCU (56) şi reuşita lai HADDAD, un minut mai târziu, i-a bagat in ceata totala pe suceveni.

"Gazdele" de la Suceava nu s-au lasat, iar in minutul 69, SUMANARIU a marcat pentru 3-2, un gol ce nu a putu fi vazut de la poarta cealalta de Rohetki.

Acesta avea sa fie si scorul final al partidei, iar Petrolul merge mai departe, după un meci în care Mulţescu a evaluat cu rezervele.

Tot aseara, CFR Cluj a invins cu 2-1 pe Rapid Bucuresti.





































 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
24

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
42

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08
37

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...