"Sunt fericit pentru asta" Ce calcule face antrenorul FC Botoșani după victoria de la Chiajna

FC Botoşani a ajuns pe locul 7 în Liga I după ce s-a impus la Chiajna şi a obţinut al treilea succes în deplasare din acest sezon. Moldovenii s-au apropiat la doar două puncte de ultimul loc de play-off. 

"Sunt fericit pentru asta" Ce calcule face antrenorul FC Botoșani după victoria de la Chiajna

FC Botoşani a ajuns pe locul 7 în Liga I (Concordia - FC Botosani 0-1, a marcat Fabbrini '72) după ce s-a impus la Chiajna şi a obţinut al treilea succes în deplasare din acest sezon. Moldovenii s-au apropiat la doar două puncte de ultimul loc de play-off. 

"Sunt bucuros că am câştigat, îmi felicit jucătorii pentru determinare, pentru felul cum am jucat astăzi, sunt trei puncte importante pentru noi, nu am început bine, dar am reglat situaţia din mers. Pe final am gestionat bine situatia, ne-am descurcat la mingile lor aeriene", a spus imediat după meci Liviu Ciobotariu. 
 
Ongenda şi Fabbrini au fost decisivi pentru primul succes al Botoşaniului în acest an. Cei doi au făcut faza care a stabilit învingătoarea. Primul a pasat, al doilea a marcat. 
 
"Am marcat un gol superb, pe tranziţia noastră, o execuţie fantastică a lui Fabbrini. Sunt un antrenor fericit că am în echipă jucători de calitate, dar trebuie să fim conştienţi că mai e de muncă, poate şi cu rezultatele care vor fi şi cu evoluţiile bune ale noastre să prindem play-off-ul dacă nu ne vom bate în play-out pentru un loc cât mai sus. Important e că noi să avem consistenţă în rezultate, vom avea un meci nu ştiu dacă greu, dar va trebui să fim concentraţi pentru meciul cu Voluntari", a mai declarat antrenorul celor de la FC Botoşani. 

telekomsport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sancțiuni de 9.000 de lei pentru apelare nejustificată sau abuzivă la 112!

astăzi, 13:29
16

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jandarmii și ...

Strigătul disperat al unui botoșănean care vrea să își salveze copilul. ”Atunci am descoperit inflamația de pe cerebel…”

astăzi, 12:46
210

”Pe 1 ianuarie fiind la Botoșani în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână făcându-i-se diferite investigații cu rezultatele a...

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
123

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...