"Nu mizez în acest început de campionat pe jucătorul Apostol"

"Nu mizez în acest început de campionat pe jucătorul Apostol"
Prezent în această după-amiază în cadrul emisiunii Top Sport de la Tele M, tehnicianul lui FC Botoşani, Ştefan Apostol a ţinut să precizeze că cel puţin la începutul sezonului va lua loc numai pe banca de rezerve. "Nu mizez în acest început de campionat pe jucătorul Apostol. Şi sper că evoluţia tinerilor să-l facă uitat pe jucătorul Apostol. Avem soluţii la mijloc sunt Ciornei, Simion şi Balaban", a declarat Fane Apostol.

Cele 6 echipe care retrogradează îi dau fiori reci tehnicianului fanionului. "Eu cred că o să fie foarte greu în acest campionat, deoarece vor retrograda şase echipe şi numai teroretic trebuie să fie mai greu! Acum totul depinde de noi", a precizat Ştefan Apostol.

Antrenorul fanionului a declarat că îşi doreşte ca Botoşaniul să înceapă cu dreptul acest sezon, dar avertizează că Buzăul poate fi foarte motivat din moment ce au de recuperat opt puncte.

"Eu sper să începem cu dreptul la Buzău şi să luăm 3 puncte, însă trebuie să fim atenţi pentru că Gloria va începe deja cu penalizare de minus opt puncte şi probabil vor fi foarte motivaţi. Am vorbit deja cu jucătorii şi sper să începem cu dreptul sezonul", a mărturisit Ştefan Apostol.

Pentru Apostol mai importante sunt rezultatele pe care le preferă în detrimentul spectacolului. Antrenorul a mai decalrat că se va baza pe acelaşi sistem de joc din retur.

"Sincer nu văd de ce să schimb sistemul de joc din retur, care a funcţionat. Eu sunt adeptul, în general,  al unui joc care să aducă victoria. Şi în acest început de campionat o să pun accentul mai mult pe rezultate şi mai puţin pe spectatcol, pentru că rezultatele te scot în faţă", a afirmat tehnicianul lui FC Botoşani.

 

În ceea ce priveşte portarii, Apostol a declarat că se va baza pe Vasile Prisacă care va fi prima opţiune pentru postul de titular.

"La capitolul portari eu zic că stăm cât de cât bine şi, cel puţin, în acest început de campionat Vasile Prisacă va fi portarul numărul 1" a spus Apostol.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liga2.RO

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08
7

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...

Tânăr dintr-o comuna din Botoșani, prins conducând sub influența cocainei!

astăzi, 18:07
140

În cursul zilei de luni, 22 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Sucevei un autoturism condus ...

Elevii unei școli gimnaziale din județ au învățat cum să circule corect ca pietoni și bicicliști! (Foto)

astăzi, 17:32
57

Luni, 22.04.2024, Școala Gimnazială ,,Dan Iordăchescu” Hlipiceni, pe lângă activitățile impuse de programa școlară, a desfășurat, în cadrul programului ,,Școala altfel&rdq...