"Nu am făcut altceva decât să lungim boala"

"Nu am făcut altceva decât să lungim boala"

 Costel Bucur asteapta sprijin de la autoritatile locale  Liga2.ro

Evenimentele petrecute în ultima perioadă la clubul din Crâng şi declanşate de scandalul datoriilor pot constitui scenariul unei telenovele. Una care în rolul principal nu a avut-o pe Kasandra, ci pe nefericita GLORIE şi stăpânul acesteia Costel Bucur. Într-unul dintre episoade care a rulat luni, patronul grupării buzoiene, afectat şi el de criza financiară, a anunţat că nu mai înscrie echipa în campionatul Ligii a II-a. O veste cutremurătoare pentru iubitorii fotbalului buzoian. Bucur şi-a motivat decizia prin faptul că de unul singur nu mai poate ţine GLORIA şi nimeni nu îi vine în sprijin.

Aşadar după ce doi ani evoluase în Liga lu Mitică, formaţia din Crâng care dispune de un stadion modern, era sortită să trăiască o adevărată dramă. Deja mulţi începeau să se consoleze cu ideea că s-a ales praf şi pulbere de acea GLORIE care izbutea să încurce Steaua în două rânduri. Asta până miercuri când finanţatorul Costel Bucur a revenit la sentimente mai bune şi conştientizând ce ar fi însemnat pentru buzoieni retragerea echipei s-a sucit la 180 de grade. Adică a decis să achite datoriile către jucători, arbitri şi observatori pentru ca Gloria să ia startul în eşalonul secund. Numai că este doar o chestiune de moment deoarece după cum spunea chiar patronul clubului, are nevoie de sprijin financiar fiindcă altfel nu poate face faţă cheltuielilor.

 

“Prin retragerea echipei din liga secundă am vrut să mai trag un semnal de alarmă să văd dacă vine cineva lângă mine. Acum odată cu înscrierea nu am făcut altceva decât să lungim boala. Nu avem soluţii s-o tratăm aşa că ne-am îmbătat cu apă rece. De fapt aşa cum se ştie, boală lungă înseamnă moarte sigură. Era mare păcat însă ca din primul eşalon să ne ducem direct în cel de al treilea. Consider că am fost lucrat de unele persoane de la club care au urmărit altceva. Deşi încă nu am primit niciun semnal până azi sper totuşi ca autorităţile locale să îşi revină, ne-a declarat finanţatorul Gloriei Buzău, Costel Bucur.

 

Altfel, în primul meci din cadrul noii ediţii de campionat, echipa din Crâng urmează să întâlnească sâmbătă pe teren propriu cu începere de la ora 11.00 pe FC Botoşani.

 

 

Porţi pentru Mânăstirea Ciolanu
 

 

Cunoscut ca un om credincios şi cu dare de mână, mărturie stând actele de caritate făcute, inclusiv la Buzău, Costel Bucur a băgat din nou mâna în buzunar. Şi asta pentru a scoate aproximativ 11.000 de euro reprezentând contravaloarea porţilor donate Mănăstirii Ciolanu.

 

“Am fost odată acolo să mă rog şi am rămas impresionat de lăcaşul sfânt de la Ciolanu. Când am văzut însă porţile care arătau ca vai de ele am decis să cumpăr eu unele noi. Am dat comandă undeva în Maramureş, iar meşterii respectivi au făcut unele sculptate care sunt foarte frumoase. Mâine vor fi sfinţite şi evident că voi merge şi eu la Mănăstirea Ciolanu, susţine Bucur.

 

Bucur a mai făcut în trecut donaţii pentru biserici, precum şi călugărilor de la Muntele Athos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: Liga2.RO
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Toți profesorii corectori de la Evaluarea Națională și BAC 2024 vor fi în centre de evaluare, nu vor mai evalua de acasă, anunță Ligia Deca

astăzi, 13:36
44

Profesorii corectori de la Evaluarea Națională și examenul național de Bacalaureat 2024 vor fi în centre de examen, nu vor mai putea evalua lucrările elevilor de acasă, așa cum s-a î...

Parlamentul a votat proiectul de lege USR: câinii-ghizi își pot însoți stăpânii nevăzători oriunde!

astăzi, 12:46
20

 Proiectul a fost adoptat marți de Parlament și mai este nevoie doar de promulgare de către președintele Klaus Iohannis pentru ca măsurile să se aplice, potrivit g4media.ro„Filoso...

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13
26

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...