"Norocosul" ghinionist! Castigatorul Daciei Logan nu a intrat in posesia premiului! FOTO, VIDEO

"Norocosul" ghinionist! Castigatorul Daciei Logan nu a intrat in posesia premiului! FOTO, VIDEO
Vineri era cel mai norocos suporter, astazi este cel mai ghinionist. Castigatorul Daciei Logan oferita de FC Botosani, Stefan Ciocan, a fost declarat "necastigator" de organizatorii tombolei si asta pentru ca nu a putut prezenta biletul cu care s-a inscris la extragere.

Stefan Ciocan a pus la tombola trei taloane, primite dupa ce si-a achizitionat bilete la ultimele meciuri de pe Municipal, insa are acasa doar doua bilete, cel castigator fiind de negasit.

"L-am aruncat pentru ca am crezut ca nu mai are nicio valoare. Am crezut ca obiectul extragerii este acel talon, nu biletul. Nestiind regulamentul, l-am aruncat. Cu siguranta voi fi si la meciul urmator. Asta e ideea ca nu am pierdut nimic. Cand iti propui ceva si nu castigi atunci e un esec, dar eu nu mi-am propus sa castig. Eu am venit la meci. Am venit sa vad meciul. E un semn bun ca am fost extras. Celelalte doua bilete le am, numai pe asta nu-l gasesc", a declarat Stefan Ciocan.
 
Pusi in aceasta situatie, organizatorii au anuntat ca masina ramane in posesia clubului pana la urmatorul meci de pe teren propriu, cu Astra Giurgiu, atunci cand va fi organizata o noua tombola, doar cu taloane primite pe baza biletelor si abonamentelor de la meciul respectiv.

Ca premiu de consolare, Stefan Ciocan va primit un tricou oficial de joc al echipei, precum si mingi cu autografele jucatorilor, pentru cei doi copii ai sai.

 

 

Spune-ne opinia ta