"MISU" Ngadeu, despre interesul celor de la Steaua: "De ce sa fiu suparat? Sunt fericit aici! Daca au nevoie de mine, ma vor cauta din nou in vara" - VIDEO

"MISU" Ngadeu, despre interesul celor de la Steaua: "De ce sa fiu suparat? Sunt fericit aici! Daca au nevoie de mine, ma vor cauta din nou in vara" - VIDEO
Fundasul echipei FC Botosani, Michael Ngadeu, aflat in cantonamentul de la Gura Humorului, a vorbit pentru prima data despre interesul echipei Steaua Bucuresti. 

Stelistii au facut o oferta sub asteptarile conducerii, astfel ca negocierile s-au incheiat. Cel poreclit de fani "Misu din Camerun" nu regreta ca a ramas la FC Botosani. Mai mult acesta spune ca este fericit si isi doreste sa marcheze cat mai multe goluri.

"Nu sunt suparat. De ce sa fiu? Sunt fericit aici. Este o placere ca o echipa ca Steaua s-a interesat de mine, dar nu sunt nervos. Nu e ca atunci cand nu ai echipa. Eu am un contract aici si vreau sa-mi respect contractul. Am fost si accidentat. Nu am prea jucat, decat 6 meciuri dupa accidentare. Daca presedintele si staff-ul au decis sa nu-mi dea drumul, nu e nimic, eu trebuie sa-mi fac treaba. Trebuie sa joc bine si cu siguranta ma vor cauta. Daca intradevar au nevoie de mine, ma vor cauta din nou in vara. E posibil sa plec si in strainatate. Cunosc bine Romania, cunosc bine campionatul. Inca nu stiu daca plec din Romani sau daca raman aici", a declarat Michael Ngadeu. 

Fundasul camerunez spera ca FC Botosani sa incheie campionatul pe locul 8, iar din punct de vedere personal isi doreste sa joace bine si sa marcheze multe goluri.

"Urmeaza trei meciuri dificile si va fi greu pentru noi, dar sunt cativa jucatori noi, facem o pregatire buna aici, ne antrenam bine si cred ca ultimele rezultate din finalul anului trecut ne motiveaza ca sa obtinem rezultate bune. Primul obiectiv este pentru echipa. Era bine daca jucam in Play-Off, dar acum trebuie sa mentinem echipa in Liga 1. Ne dorim sa terminam pe locul 8. Pe plan personal, obiectivul meu este sa joc bine si sa marchez cat mai multe goluri. Joc bine cu capul. Ii am pe Martinus si pe Fulop, care imi paseaza bine si ma simt bine", a adaugat "Misu".

 

Spune-ne opinia ta