"Locotenentul" ATTI-GOL, eroul unei seri minunate: "Ma simt ca la 25 de ani" - FOTO, VIDEO
SPORT

"Locotenentul" ATTI-GOL, eroul unei seri minunate: "Ma simt ca la 25 de ani" - FOTO, VIDEO

 "Locotenentul" saluta suporterii  Ionut Tabultoc

Hadnagy, care inseamna "locotenent" in limba maghiara, a fost eroul echipei FC Botosani, vineri seara, in partida castiga impotriva celor de la CSU Craiova cu scorul de 3-2.

"Locotenentul" ATTI-GOL spera sa fie si in acest sezon golgheterul echipei botosanene si un parc important spre realizarea obiectivului l-a facut in meciul cu craiovenii, marcand doua goluri, finnd destul de aproape sa reuseasca si hatrick-ul.

"Sunt foarte bucuros, am dat două goluri frumoase și am spart gheața. Am câștigat al doilea meci, am început bine returul și sperăm să o ținem tot așa. Secretul meu e multă muncă, mă simt de parcă am 25 de ani. Sper să o țin tot așa. Până la venirea domnului Pustai nu am jucat atât de bine, dar a venit cu altă atmosferă, cu altă atitudine și se vede în joc. Suntem o familie și este bine. Era și timpul să plecăm din acea zonă a clasamentului.", a declarat Attila Hadnagy la Digisport.

Cel de-al doilea gol reusit de atacantul botosanenilor, o bijuterie ce va fi in topul celor mai frumoase goluri ale campionatului, nu a fost o intamplare. O inregistrare din anul 2013, atunci cand FC Botosani intalnea Sportul Studentesc in liga secunda, Hadnagy reusea un gol asemanator, insa care a fost anulat pentru offiside.

Rezultatul inregistrat vineri seara pe Municipal le-a amintit suporterilor de alte meciuri memorabile de la Botosani: 3-2 cu Dinamo sau 3-2 cu Pandurii.




 

 

Spune-ne opinia ta