"Avem 24 de jucatori din care 3 portari si 4 juniori"

"Avem 24 de jucatori din care 3 portari si 4 juniori"

 Stefan Apostol se plange de subtirimea lotului  Liga2.RO

Tehnicianul FC Botosani, Ştefan Apostol a remarcat la capitolul minusuri dupa cantonamentul de la Câmpulung subţirimea lotului, care contine doar 24 de jucatori. "Nu trebuie să omitem faptul că din lotul de 24 deplasat la Câmpulung, am avut trei portari şi patru juniori. Cred că ne mai trebuie un fundaş central de picior stâng", a declarat pentru Monitorul de Botosani, Ştefan Apostol, care a admis ca echipa sufera inca la capitolul omogenitate.

Apostol spune ca jucatorii sunt cat de cat la parametrii optimi şi e mulţumit că jucătorii s-au ferit de accidentări chiar dacă efortul pe care l-au depus a fost uriaş. Momentan, singurul jucător cu probleme medical din lot e Ciornei.

 

"Din punctul meu de vedere cred că ne-am atins parametrii pe care i-am dorit, lucru care este îmbucurător. Jucătorii s-au angajat la un efort fantastic şi ţin să-i felicit pentru modul în care s-au prezentat. Un aspect pozitiv este lipsa accidentărilor, de tip muscular, gen rupturi sau întinderi, pentru că încă odată vă spun că efortul pe care l-au făcut a fost uriaş. În afară de Ciornei, care s-a accidentat la joc, nu am avut niciun fel de probleme medicale", a spus Stefan Apostol.

 

Juniorul Stefanut favorit la postul de titular, acesta având avantajul că a stat în retur în preajma echipei. Antrenorul botoşănean s-a declarat mulţumit de toţi juniori pe care i-a avut la dispoziţie în cantonamentul din Câmpulung.

 

"Deocamdată, Nicolae Ştefan e favorit la titularizare, el având şi avantajul că a stat un retur în preajma echipei, însă ca oricare jucător, nu e bătut în cuie în primul «11». Concluzia este că toţi juniorii mi-au plăcut (Daniel Hritcu, Mihai Bordeianu)", a afirmat "principalul botoşănenilor.

 

Alex Balaban va fi în viziunea lui Apostol noul inlocuitor său înlocuitor în primul "11", acesta luându-i faţa noului venit Alin Simion de la Inter Gaz.

 

"Nu e nimeni de neînlocuit, cu atât mai puţin Ştefan Apostol. V-am spus de la început că, în concepţia mea, meseria de antrenor nu este compatibilă cu cea de jucător, motiv pentru care Ştefan Apostol nu va mai fi jucător de bază la FC Botoşani", a declarat Stefan Apostol, care urmeaza sa-l foloseasca cel mai probabil in centru pe Alex Balaban.

 

Secundul Codreanu i-a luat fata lui Rentea pe stanga. Dupa plecare lui Florin Acsinte la Dinamo II, pe flancul stâng al apărării botosaneane, noul titular urmeaza sa fie secundul Cornel Codreanu, care i-a luat fata mai tanarului Cosmin Rentea.

 

Jucatorii lui FC Botosani revin din nou la munca azi. Fotbalistii fanionului îşi vor relua de astăzi antrenamentele pe Municipal în vederea pregătirii noului sezon competiţional care va debuta pe 15 august. "Pregătirea nu s-a încheiat odată cu acest cantonament de la Câmpulung, ci va continua şi în perioada următoare dar şi pe tot parcursul campionatului. Vreau din partea lor concentrare maximă pe tot parcursul sezonului pentru a nu avea surprize nedorite şi le-am transmis că nu accept niciun fel de rabat de la efort", a declarat tehnicianul Ştefan Apostol.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: Liga2.RO

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se întrerupe apa în centrul orașului. Vezi străzile afectate!

Marţi, 18 Septembrie 2018
1296

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoşani anunţă că miercuri, 19 septembrie 2018, în intervalul orar 9:00-16:00, S.C. Elsaco Electronic S.R.L. are programate lucrări în zona Pietonal Trans...

Adolescent în comă, găsit de o bătrână în scara blocului!

Marţi, 18 Septembrie 2018
449

Spaimă teribilă pentru o bătrână care, vrând să iasă din apartament, a dat pe scara blocului peste un adolescent despre care a crezut inițial că nu mai suflă! Femeia a sunat ...

A crezut că e în România, dar a fost imediat arestată: O româncă beată a făcut scandal într-un spital din Italia!

Marţi, 18 Septembrie 2018
797

O femeie româncă în vârstă de 36 de ani a fost arestată în provincia Padova din Italia, după ce a făcut scandal într-un spital la care a fost transportată în ...