Prunea l-a atacat din nou pe Valeriu Iftime: "Omul ăla tuns cu drujba le-a băgat mâna în buzunar jucătorilor mei!"

Prunea l-a atacat din nou pe Valeriu Iftime: "Omul ăla tuns cu drujba le-a băgat mâna în buzunar jucătorilor mei!"

 Florin Prunea  Foto: Fanatik.ro

După meciul din Copou cu Concordia Chiajna, preşedintele Iaşiului, Florin Prunea, l-a atacat dur pe omul de afaceri Valeriu Iftime, finanţatorul lui FC Botoşani.

Prunea îl acuză pe Iftime că le-a băgat mâna în buzunare jucătorilor de la Iaşi, după ce l-a convins pe primarul Mihai Chirica să reducă fondul de salarii din Copou.

“Fac un apel la jucători înainte de meciul cu Botoşani. Să dea dovadă de caracter şi să lupte pentru victorie. Cineva de acolo le-a intrat în casă şi le-a băgat mâna în buzunar. Le-a atacat familiile atunci când a venit şi a minţit. A stricat tot aici. Să-şi mintă jucătorii lui, acolo. Nu aţi vrea să ştiţi ce spun jucătorii de la Botoşani despre Iftime. Dacă nu ar fi Şfaiţer acolo, ar fi dezastru! Ar fi circ”, a răbufnit Prunea.

Oficialul din Copou a mai spus că FRF ar trebui să-l suspende pe Valeriu Iftime, după ce finanţatorul lui FC Botoşani ar fi admis că echipa sa a făcut blat.

“Nu înţeleg de ce FRF nu îl cheamă la comisii. E singurul investitor din România care a declarat că a auzit că echipa lui a făcut blat. De ce nu-l cheamă la comisii? Dacă nu îl cheamă nimeni? Înseamnă că au interese comune. Sunt lucruri grave şi de neimaginat! Nu numai FRF trebuie să se sesizeze, ci şi autorităţile statului. Omul acesta care e tuns cu drujba face din contracte cu statul 95 la sută din banii pe care îi bagă în fotbal. Auzi, vorbeşte despre noi că nu am citit. Vorbeam şi cu Hagi la Constanţa. Zicea de noi că nu am citit vreo carte până la 30 de ani. Păi dacă îi dai o carte fără poze face entorsă la mână”, a mai spus Prunea.

sursa: PROSPORT.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...