Prunea continuă războiul cu Iftime: "Trebuie să batem la Botoşani! Jucătorii mei trebuie să răspundă pe teren acelui om care le-a luat banii!"

CSM Politehnica Iaşi dă semne de revenire pe acest final de an. După o serie neagră de şapte meciuri fără victorie, Iaşiul a legat două succese pe teren propriu, cu Craiova şi Chiajna, dar mai important decât punctele este faptul că jocul echipei lui Eugen Neagoe a căpătat o altă faţă.

Prunea continuă războiul cu Iftime: "Trebuie să batem la Botoşani! Jucătorii mei trebuie să răspundă pe teren acelui om care le-a luat banii!"

 Florin Prunea, la Botoșani  Foto: Ionuț Tăbultoc

 Echipa din Copou a făcut un joc pe alocuri foarte bun cu Concordia, pe un teren imposibil, iar acum ieşenii sunt încrezători că pot obţine şi prima victorie în deplasare după mai multe luni de secetă.

CSM Poli a câştigat un sigur meci pe teren străin în actuala stagiune, la Tg. Mureş, la începutul lunii august. Preşedintele Florin Prunea spune că echipa sa poate obţine cele trei puncte şi a făcut din nou apel la jucători să dea un răspuns pe teren finanţatorului clubului botoşănean.

„FC Botoşani este o echipă bună, care poate bate pe oricine, în special pe teren propriu, dar poate să şi piardă cu oricine. Noi trebuie să câştigăm acolo, nu avem ce să facem cu un punct. Mergem să facem un joc bun şi să câştigăm. S-a văzut şi în partida cu Chiajna, echipa este în revenire şi sper să continuăm cu o victorie la Botoşani. Trebuie să batem atât pentru situaţia din clasament, cât şi pentru orgoliul nostru. Sper ca băieţii să arate din nou caracter, personalitate şi să dea un răspuns pe teren acelui om de acolo care le-a luat banii din buzunar”, a declarat Florin Prunea, citat de Prosport.ro.

Oficialul din Copou nu înţelege de ce aproape toate echipele care primesc bani de la bugetele locale au rămas fără finanţare.

„Am spus încă de la începutul campionatului că sunt şanse mari ca unele echipe să se retragă din competiţie pe parcurs. Nu ştiu ce se va întâmpla la ASA sau Pandurii, am văzut şi eu declaraţii ale oficialilor celor două echipe. Sunt mai multe echipe cu probleme, nu doar acestea. Pentru mine este cam ciudat faptul că toate echipele care primesc bani de la primării au rămas brusc fără finanţare. Şi aproape toate în acelaşi timp. Nu ştiu ce se întâmplă”, a completat Prunea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Criză acută de electricieni în România, mulți plecați în străinătate. "Trebuie redeschise şcolile profesionale"

astăzi, 19:08
139

Sectorul energetic românesc se confruntă cu o criză acută de electricieni, după desfiinţarea şcolilor profesionale, existând pericolul ca, în situaţii dificile, să nu existe ...

Interlopul botoșănean considerat drept unul dintre cei mai periculoşi traficanţi de fiinţe umane a fost condamnat!

astăzi, 17:07
1612

Ioan Clămparu, considerat unul dintre cei mai periculoşi traficanţi de fiinţe umane, a fost condamnat luni de Tribunalul Alba la 25 de ani de închisoare şi o amendă de 50.000 de lei, &icir...

Guvernul vrea sa oblige prin lege privatii sa nu scada salariile dupa transferul contributiilor la angajat: "Statul are dreptul!"

astăzi, 16:28
206

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a anuntat ca Guvernul intentioneaza sa dea o lege prin care sa oblige angajatorii privati sa pastreze un nivel al salariului brut.Misa a spus ca dupa ce contribut...