Provocarea pitbull-ui

Provocarea pitbull-ui

 Sâmbătă seara începând cu ora 22.00, sala Colegiului NaÅ£ional Gh. Asachi va fi gazda galei Pitbull Atodiresei, fiind programate ÅŸase meciuri, într-un dintre ele urmând să lupte botoşăneanul Felix Alexoaie. CompetiÅ£ia  

- Câte gale ai organizat până acum?

 Este a doua gală organizată de mine. Prima am organizat-o anul trecut la Suceava, pe 22 decembrie. A avut succes, o mie de spectatori, sponsori implicaţi, televiziuni care au transmis în direct şi toată lumea a fost mulţumită. Gala se numeşte Pitbull Challange şi am împrumutat puţin din numele meu de ring. Provocarea pitbull-ui, îi provoc pe ceilalţi sportivi din ţară să vină să lupte, la galele pe care le organizăm. - Vrei să faci o tradiţie din această competiţie?

 Anul acesta avem în proiect trei gale. Am început cu Botoşani, urmează în vară Suceava şi în toamnă Piatra Neamţ. Vreau să fac un circuit şi de ce nu Pitbull Challange să fie un circuit tare.

 - Ce premii se oferă?

 Bursele sunt negociate cu fiecare sportiv în parte, după valoarea lui şi după câte meciuri are şi indiferent dacă pierde sau câştigă el are bursa de meci. Au asigurat transportul, cazarea şi masa asigurate.

 - Vor veni sportivi cunoscuţi?

 Vor fi sportivi precum Costel Paşniciuc, un sportiv care are vreo 30 de meciuri la amatori, a luptat în Slovenia, în Portugalia şi este foarte experimentat. Chiar dacă nu sunt aşa de mediatizat ca mine, ca Moroşanu, Ghiţă sau Sora, dar când vor fi văzuţi la treabă chiar se vor mira şi vor zice de unde i-aţi scos pe ăştia că într-adevăr sunt sportivi buni.

 - Ai contracte cu aceşti sportivi?

 Å¢in să îmi atrag un lot de sportivi, să fac nişte contracte cu ei şi să le ofer trei-patru meciuri pe an în galele pe care le organizez eu. Dar asta se va concretiza în timp. Întâi trebuie să îi racolăm. Spre exemplu, la o gală organizată la Bucureşti au fost 88 de sportivi şi 44 de meciuri. Am văzut câteva meciuri, i-am selectat şi îi pun să lupte în aceste gale.  

- Din Botoşani va fi vreun sportiv?

 Am găsit un sportiv pentru publicul din Botoşani şi acest meci va fi atracţia serii la categoria grea. Este vorba de Felix Alexoaie, are în jur de 120 de kilograme şi 1,93 înălţime. Ce este mai interesant că luptă cu un gigant de la Iaşi care are 144 de kilograme şi 2,11 înălţime. Acesta va fi meciul cel mai aşteptat de către publicul botoşănean, dar şi celelalte meciuri vor fi interesante.

 - Câte meciuri vor fi în această gală?

 Vor fi şase meciuri, începând de la 63 de kilograme până la categoria grea.

 - Vei lupta?

 Nu. Eu sunt organizator şi cum ar suna ca eu să organizeze şi să lupt. Ce adversar aş putea să îmi aduc eu. Cum aş putea să îmi aduc un adversar să mă bată la mine în gală. Eu nu vreau să fac blaturi ci vreau să lupt pe bune şi vreau să lupt cu adversari cât mai tari.

 - Când va fi următorul tău meci?

 Următorul meu meci va fi cel mai probabil peste câteva luni, în Local Kombat sau poate în străinătate. Nu ştiu deocamdată. Fac zi de zi, antrenament de menţinere şi cu o lună, două înainte de meci mă duc la Bucureşti şi mă pregătesc pentru acea partidă. (Răzvan Sauciuc)   

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
540

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
120

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
75

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...