Programul amicalelor pentru FC Botoșani în cantonamentul din Turcia

Programul amicalelor pentru FC Botoșani în cantonamentul din Turcia

La Belek, unde vor pleca pe 10 ianuarie, elevii lui Liviu Ciobotariu vor suusține cinci partide de verificare, revenirea în țară urmând a avea loc pe 22 ianuarie.

Primul meci pe care botoșănenii îl vor susține în cantonamentul din Turcia va avea loc pe 12 ianuarie de la ora 17:00, împotriva campioanei en-titre a azerilor, Qarabag, formație care după 14 runde disputate în prima ligă din Azerbaidjan se află pe locul 2 cu 30 de puncte, la trei puncte de liderul Nefci Baku.

Al doilea test al botoșănenilor în Turcia va avea loc pe 15 ianuarie, împotriva campioanei en-titre și totodată a liderului la zi al Bulgariei, Ludogorets, echipă la care evoluează și internaționalii români Claudiu Keseru și Cosmin Moți.

Două zile mai târziu, mai exact pe 17 ianuarie, botoșănenii se vor duela cu ungurii de la Paksi, formație care se află pe locul 8 două 18 runde scuse din această ediție a primei ligi din Ungaria.

În ultimele două teste, formația pregătită de Liviu Ciobotariu își va măsura forțele cu Meppen, formație aflată pe locul 16 în cea de-a treia ligă germană, duelul fiind programat pe 19 ianuarie și cu rușii de la Orenburg echipă care după17 runde disputate în prima ligă se află pe locul 10 cu 16 puncte, duelul de pe 21 ianuarie fiind și ultimul pe care elevii lui „Ciobi” îl vor susține în cantonamentul din Turcia.

fcbotosani.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
36

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
412

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
150

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...