Problemele personale l-au afectat pe Cordos? A primit nota 1 din partea Gazetei!

Problemele personale l-au afectat pe Cordos? A primit nota 1 din partea Gazetei!
Cu siguranta fundasul Andrei Cordos nu va uita prea curand partida cu Legia Varsovia, in care a avut o prestatie catastrofala, gresind copilareste de cel putin 4 ori.

Prima parte a partidei de la Botoşani a fost un adevărat coşmar pentru Andrei Cordoş. Fundaşul central al echipei lui Leo Grozavu a comis patru erori grave, din care au rezultat doua goluri şi două ocazii uriaşe pentru oaspeţi.

Seara dificilă a jucătorului de 27 de ani, care în trecut a mai evoluat la FC Vaslui, Dinamo şi Pandurii Tg. Jiu, a început în minutul 6, când Cordoş a călcat pe minge, apoi Nikolic, atent, a preluat, şi i-a trecut mingea printre picioare fundaşului de la FC Botoşani pentru a continua acţiunea, aceasta încheindu-se cu golul de 1-0 marcat de Guilherme.


În minutul 32, Cordoş a comis o altă gafă uriaşă, în urma căreia oaspeţii au scăpat pe contraatac prin Duda. Autorul golului din tur nu a profitat, însă, de această oportunitate şi a tras peste poartă din câţiva metri, deşi era singur cu portarul Iliev. La această fază, apărătorul moldovenilor a primit şi cartonaşul galben, pentru un fault.

Si la penalty-ul facut de Acsinte, Andrei Cordos si-a scapat adversarul din marcaj, care mai apoi a intrat in careu.

În fine, cu patru minute înainte de pauză, Cordoş a ratat o preluare simplă, iar Guilherme a ajuns într-o poziţie excelentă, dar, spre norocul echipei lui Grozavu, a tras doar în bară. 

Jurnalistii de la Gazeta Sporturilor i-au acordat nota 1 jucatorului de la Botosani, numindu-l "Comisar sef Cordos", cel care "a semănat cu un fotbalist virtual controlat de un începător în ale joystickului." 

Andrei Cordos trece prin momente dificile, mai ales dupa ce, in luna aprilie a acestui an, mama, tatal si sora acestuia au fost puşi sub urmărire penală de Direcţia Naţională Anticorupţie, într-un dosar de luare de mită şi trafic de influenţă.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sancțiuni de 9.000 de lei pentru apelare nejustificată sau abuzivă la 112!

astăzi, 13:29
19

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jandarmii și ...

Strigătul disperat al unui botoșănean care vrea să își salveze copilul. ”Atunci am descoperit inflamația de pe cerebel…”

astăzi, 12:46
213

”Pe 1 ianuarie fiind la Botoșani în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână făcându-i-se diferite investigații cu rezultatele a...

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
124

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...