Probleme cu deplasarea la Botoşani pentru CSU Craiova

Lotul CSU Craiova a avut emoţii cu deplasarea la Botoşani, după ce a ales sosirea chiar în ziua jocului, cu avionul. Oltenii au ales iniţiat un zbor charter ce trebuia să aterizeze pe Aeroportul Salcea. 

Probleme cu deplasarea la Botoşani pentru CSU Craiova

Cursa nu a mai avut loc din cauza condiţiilor meteorologice şi astfel craiovenii au fost nevoiți să caute rapid alte soluții.

S-a găsit soluţia deplasării până la Bucureşti cu autocarul, ulterior cu avionul până la Iaşi şi apoi deplasarea cu autocarul până la Botoşani. Echipa a ajuns la Botoşani, într-un final, în jurul orei 14.00. 

La aterizarea pe aeroportul din Iaşi, oficialii oltenilor au spus că nu s-a întâmplat nimic grav cu deplasarea şi că merg la Botoşani să câştige.

Echipa oaspete s-a cazat la Hotelul Belvedere, urmând să facă deplasarea spre Stadionul Municipal cu o oră înaintea meciului programat la 20.45. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

COD GALBEN pentru Botoșani: Ploi torențiale, vijelii, descărcări electrice și grindină!

Joi, 21 Iunie 2018
2720

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de tip COD GALBEN, valabilă pe 22 iunie, între orele 6.00 și 23.00. Pe arii extinse va fi instabilitate atm...

Care este cel mai mare sat din România? E mai mare chiar decât Bucureștiul!

Joi, 21 Iunie 2018
1286

Ei bine, este vorba despre Jina, comuna formată dintr-un singur sat din Mărginimea Sibiului, care se întinde pe 315 km pătrați.Suprafața Bucureștiului este de 228 de km pătrați. A Ji...

VIDEO - In Piata Victoriei, protestatarii cer demisia lui Dragnea dupa condamnare!

Joi, 21 Iunie 2018
361

In Piata Victoriei s-au strans deja, joi seara, aproape 1.000 de persoane care ii cer lui Liviu Dragnea sa demisioneze din functiile publice dupa ce a fost condamnat, in prima instanta, la 3 ani si ju...