Probleme cu deplasarea la Botoşani pentru CSU Craiova

Lotul CSU Craiova a avut emoţii cu deplasarea la Botoşani, după ce a ales sosirea chiar în ziua jocului, cu avionul. Oltenii au ales iniţiat un zbor charter ce trebuia să aterizeze pe Aeroportul Salcea. 

Probleme cu deplasarea la Botoşani pentru CSU Craiova

Cursa nu a mai avut loc din cauza condiţiilor meteorologice şi astfel craiovenii au fost nevoiți să caute rapid alte soluții.

S-a găsit soluţia deplasării până la Bucureşti cu autocarul, ulterior cu avionul până la Iaşi şi apoi deplasarea cu autocarul până la Botoşani. Echipa a ajuns la Botoşani, într-un final, în jurul orei 14.00. 

La aterizarea pe aeroportul din Iaşi, oficialii oltenilor au spus că nu s-a întâmplat nimic grav cu deplasarea şi că merg la Botoşani să câştige.

Echipa oaspete s-a cazat la Hotelul Belvedere, urmând să facă deplasarea spre Stadionul Municipal cu o oră înaintea meciului programat la 20.45. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Voluntari - FC Botoşani 2-1 în 16-imile Cupei României

astăzi, 18:02
187

FC Voluntari este prima echipă care s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce a învins formaţia FC Botoşani, scor 2-1. Golurile au fost însc...

IMPORTANT: Deții un câine periculos ori agresiv? Iată ce obligații ai!

astăzi, 17:54
166

Poliția Română desfășoară constant activități preventive și controale pentru a reduce riscurile producerii unor evenimente negative în care sunt implicați câini agresivi sau...

România, cel mai mare producător de nuci din Europa

astăzi, 17:25
205

România a devenit cel mai mare producător de nuci al Europei, după doi ani cu randamente record, iar producțiile sunt în creștere ca urmare a majorării suprafețelor. Numai cu soiuri ...