Probleme cu deplasarea la Botoşani pentru CSU Craiova

Lotul CSU Craiova a avut emoţii cu deplasarea la Botoşani, după ce a ales sosirea chiar în ziua jocului, cu avionul. Oltenii au ales iniţiat un zbor charter ce trebuia să aterizeze pe Aeroportul Salcea. 

Probleme cu deplasarea la Botoşani pentru CSU Craiova

Cursa nu a mai avut loc din cauza condiţiilor meteorologice şi astfel craiovenii au fost nevoiți să caute rapid alte soluții.

S-a găsit soluţia deplasării până la Bucureşti cu autocarul, ulterior cu avionul până la Iaşi şi apoi deplasarea cu autocarul până la Botoşani. Echipa a ajuns la Botoşani, într-un final, în jurul orei 14.00. 

La aterizarea pe aeroportul din Iaşi, oficialii oltenilor au spus că nu s-a întâmplat nimic grav cu deplasarea şi că merg la Botoşani să câştige.

Echipa oaspete s-a cazat la Hotelul Belvedere, urmând să facă deplasarea spre Stadionul Municipal cu o oră înaintea meciului programat la 20.45. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Guvernul a aprobat modernizarea drumului Botoşani-Târgu Frumos!

astăzi, 18:16
233

Guvernul a aprobat, în şedinţa de joi, indicatorii tehnico-economici aferenţi obiectivului de investiţii ,,Modernizare DN 28B Târgu Frumos - Botoșani km 0+000 - km 76+758”, de p...

O botoşăneancă, prietenă din studenţie cu tânăra ucisă la metrou. "Un suflet cald, o domniţă fină"

astăzi, 17:41
1123

Interpreta de muzică populară Georgiana Spînu a fost colegă de facultate și prietenă cu Alina Ciucu, tânăra care a sfârșit tragic la metrou.Alina Ciucu era o tânăr...

Numărul de posturi din penitenciare va fi majorat!

astăzi, 17:39
195

Posturile pentru sistemul penitenciar se suplimentează cu 1000 de locuri, de la 15.041 la 16.041, potrivit unei hotărâri de Guvern aprobată în ședința de astăzi.Nevoia de suplime...