Probleme cu deplasarea la Botoşani pentru CSU Craiova

Lotul CSU Craiova a avut emoţii cu deplasarea la Botoşani, după ce a ales sosirea chiar în ziua jocului, cu avionul. Oltenii au ales iniţiat un zbor charter ce trebuia să aterizeze pe Aeroportul Salcea. 

Probleme cu deplasarea la Botoşani pentru CSU Craiova

Cursa nu a mai avut loc din cauza condiţiilor meteorologice şi astfel craiovenii au fost nevoiți să caute rapid alte soluții.

S-a găsit soluţia deplasării până la Bucureşti cu autocarul, ulterior cu avionul până la Iaşi şi apoi deplasarea cu autocarul până la Botoşani. Echipa a ajuns la Botoşani, într-un final, în jurul orei 14.00. 

La aterizarea pe aeroportul din Iaşi, oficialii oltenilor au spus că nu s-a întâmplat nimic grav cu deplasarea şi că merg la Botoşani să câştige.

Echipa oaspete s-a cazat la Hotelul Belvedere, urmând să facă deplasarea spre Stadionul Municipal cu o oră înaintea meciului programat la 20.45. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Macron a decretat stare de urgență economică și socială!

astăzi, 07:31
51

Presedintele Emmanuel Macron s-a adresat luni natiunii pentru prima data dupa izbucnirea protestelor violente ale "vestelor galbene". Intr-un mesaj inregistrat, Macron anunta ca decreteaza s...

Televiziunea CNN a inclus Munții Apuseni în topul celor mai frumoase 17 destinații turistice din Europa!

astăzi, 07:11
20

CNN a inclus Munţii Apuseni pe lista celor 17 destinaţii care definesc cel mai bine Europa. Apusenii ocupă locul al treilea, după Picos de Europa, primul parc naţional din Spania şi Insulele Lof...

Golofca le-a declarat război fanilor lui FC Botoşani: "Ne trag în jos!"

Luni, 10 Decembrie 2018
535

Mijlocaşul echipei FC Botoşani, Cătălin Golofca, s-a declarat dezamăgit de atitudinea pe care o au fanii echipei sale, după ce a văzut cum îşi susţin favoriţii spectatorii din Sfâ...