PRO VOLEI: Suntem increzatori ca vom intra in Liga Nationala de Volei!

PRO VOLEI: Suntem increzatori ca vom intra in Liga Nationala de Volei!
CS Pro Volei Botoşani a câştigat licitaţia pentru găzduirea turneului final pentru promovarea în Liga Naţională, astfel încât competitia se va disputa în perioada 7-9 mai, în Sala Polivalentă "Elisabeta Lipă" din Botosani.

Finanţatorul formaţiei botoşănene a recunoscut că echipa pregătită de cuplul Aurel Ioniţă - Mihai Vasilică are prima şansă de promovare la turneul final, competiţie la care Pro Volei va lupta pentru unul din cele două locuri care asigură prezenţa în sezonul viitor în Liga Naţională cu CSM Lugoj, CSM Bucureşti şi CS Argeş Volei Piteşti.

Aurel Ionita, antrenor principal Pro Volei: "Sunt convins ca va fi un turneu de calitate, cu jucatoare destul de bune, nu va fi usor atat timp cat sunt 3 echipe de valori apropiate care se lupta pentru promovare".

Catalin Buhaianu, finantator Pro Volei: "Cred ca ne aflam in fata celui mai important examen din acest campionat, iar parcursul competitional pozitiv foarte bun din acest an cred ca ne va da posibilitatea sa promovam in prima divizie. Personal nu am nicio emotie, am incredere atat in antrenori, cat si in fete. Nu va fi greu, nu va fi usor, pentru ca avem de-a face cu echipe valoroase. Lumea a venit pana acum la sala si ii asteptam si la acest turneu final, sustinerea lor ne da incredere ca vom reusi sa confirmam si sa continuam ce am inceput, sa ne stabilim un obiectiv de a ne plasa in prima parte a clasamentului diviziei nationale".

Vezi toate declaratiile din conferinta de presa pe www.live.botosani.ro

Programul turneului final la feminin

7 mai 2010:

CS Pro Volei Botoşani - CSM Bucureşti - ora 17:00

CSM Lugoj - CS Argeş Volei Piteşti
 


8 mai 2010:

CS Pro Volei Botoşani - CS Argeş Volei Piteşti - ora 17:00

CSM Lugoj - CSM Bucureşti
 

9 mai 2010:

CS Pro Volei Botoşani - CSM Lugoj - ora meciului se va stabili in urma tragerii la sorti.

CSM Bucureşti - CS Argeş Volei Piteşti
 

În aceeaşi perioadă în care are loc turneul final pentru promovarea în Liga Naţională la feminin, Sala Polivalentă "Elisabeta Lipă" va găzdui şi turneul masculin, la care sunt calificate formaţiile CSMU LPS Suceava, CSM Bucureşti, CS Rapid Bucureşti şi "U" Timişoara.

"Cred că lupta pentru cele două locuri promovabile la băieţi se va da între Suceava şi echipele bucureştene. Din punctul meu de vedere, Timişoara nu are nicio şansă de a promova", a declarat Catalin Buhăianu.

Programul turneului final de promovare la masculin

7 mai 2010:


CSMU LPS Suceava - CSM Bucureşti

CS Rapid Bucureşti - "U" Timişoara
 

8 mai 2010:

CSMU LPS Suceava - "U" Timişoara

CS Rapid Bucureşti - CSM Bucureşti
 

9 mai 2010:

CSMU LPS Suceava - CS Rapid Bucureşti

CSM Bucureşti - "U" Timişoara

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
29

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
152

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
65

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...